Jobbsafari är en del avschibsted logo

Älskar du service? IP-Only i Uppsala söker Kundservicemedarbetare

Älskar du service? IP-Only i Uppsala söker Kundservicemedarbetare

2Complete · Uppsala · Ansök senast 26 jan.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

På IP-Onlys kundservice är telefon och mail de främsta kanalerna. Du tar emot ärenden från kunder och hjälper dem på bästa sätt, alltid med ett leende, empati och med inställningen att allt går att lösa. Du kommer framförallt att arbeta mot privatkunder som väntar på att få internetuppkoppling via fiber eller som fått ta del av olika kampanjer eller erbjudanden. Du kommer att hjälpa kunderna med allt från intresseanmälningar och nya beställningar, till fakturafrågor och information om när vi kommer att inleda arbetet med att koppla in deras fiber. Det är med andra ord ett omväxlande arbete där fokus hela tiden ligger på att underlätta för kunden och ge dem korrekt och snabb information på ett trevligt och positivt sätt. Ibland kan även lite känsla för försäljning eller winback komma väl till pass och skulle du tycka den typen av arbetsuppgifter är intressant är det välkommet.

När du inte svarar på våra kunders frågor per telefon och mail, kommer du att registrera fiberbeställningar och se till att våra register är uppdaterade. Kundservice är en viktig del i IP-Onlys mission att leverera fiber till alla! IP-Only sitter i nya, ljusa och fina lokaler vid stationen mitt i Uppsala. Tjänsten är på heltid, måndag till fredag under vanliga kontorstider.

Denna tjänst är en del av en bemanningslösning med goda möjligheter till förlängning. Under projektet kommer du att bli anställd av 2Complete och arbeta som konsult hos IP-Only.

Din profil

Du älskar att hjälpa kunder och du älskar service. Detta är en otroligt viktig förutsättning för att kunden ska känna sig omhändertagen och att du ska trivas med ditt arbete. Som person är du givetvis service-inriktad i allt du gör och du gillar att ta tag i och lösa kundernas utmaningar. Du är tålmodig och noggrann och du trivs med administrativa uppgifter såväl som att hjälpa kunder över telefon. Du har lätt för att kommunicera i både tal och skrift. Har du arbetat med service och/eller kundsupport tidigare är det självklart meriterande, men det är inget krav. Det viktigaste är att du är en person som tar ditt arbete på allvar och förstår att du är en viktig länk mellan kunden och IP-Only. Ingen är expert från början, men för dig är det självklart att fråga när du inte vet. Vi ser även fördelaktigt på bakgrunder inom Sälj och/eller Winback.

Är det dig vi söker? Ansök idag då intervjuer sker löpande. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson: 084454344, joel@2complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

2Complete

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Joel Claeson

084454344

Dela jobbannonsen

Anmäl annons