Jobbsafari är en del avschibsted logo

Almia söker specialistsjuksköterska inom barnsjukvård till Ystad

Almia Vårdbemanning · Ystad · Ansök senast 5 nov. (18 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är specialistsjuksköterska inom barnsjukvård för uppdrag i Ystad.

Om uppdraget:
Tjänsten är på deltid och omfattar arbete på en barnavdelning. På avdelningen vårdas barn och unga som ännu inte har fyllt 18 år och som behöver vård under en eller flera dagar. Det kan till exempel vara för astma eller luftvägsproblem, diabetes, mag- och tarmsjukdomar, en hjärnskakning eller benbrott. Till avdelningen kommer även barn och unga som behöver opereras akut för att få vård, och barn och unga som ska eller redan har opererats för problem med öron, näsa eller hals. Möjlighet finns till arbete på heltid. 

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är specialistsjuksköterska inom barnsjukvård med minst fem års erfarenhet. Det är önskvärt om du tidigare har arbetat på en barnakutmottagning och/ eller barnavdelning.

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter för specialistsjuksköterska inom barnsjukvård.

Personliga egenskaper:
Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du är flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter. 

Vi erbjuder dig:
Din egen personliga konsultchef
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Friskvårdsbidrag
Kostnadsfri coaching via Bluecall
Mingelträffar med andra sjuksköterskor
Bra betalt och fördelaktiga förmånspaket
Stort utrymme och frihet att styra över din tillvaro, bland annat flexibel schemaläggning

Om Almia Vårdbemanning - Familjära, engagerade, professionella
Almia är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Vi har ett starkt engagemang för våra anställda och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Hos oss på Almia får du ta del av en kultur med högt i tak där kvalitet och långsiktighet är ledorden i alla våra åtaganden och där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra. 

Sista svarsdag:
2021-10-06- Urval görs löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista svarsdag. 

https://almiabemanning.se/

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Almia Vårdbemanning

Placering

Ystad

Kontaktperson

Almia AB