Almi Borås söker rådgivare med kompetens inom finansiering och affärsutveckling

Almi Företagspartner Väst · Borås

·

Ansök senast 17 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

På Almi har alla ett starkt gemensamt intresse - vi vill se fler växande och framgångsrika företag i Sverige. För att trivas hos oss ska du stimuleras av att arbeta för andra människors framgång och hållbart företagande.

Ditt uppdrag
På Almi arbetar du självständigt med stort ansvar för våra kunders framtida utveckling. Det är ett utåtriktat arbete där du har kontakt med företagare i olika branscher med olika behov. Som rådgivare kommer du att arbeta proaktivt med kunder, banker, intressenter och andra organisationer. Du kommer att ha en säljande och rådgivande roll och bli en viktig del av vårt team. Du analyserar kundens behov och föreslår lösningar bland Almis och våra partners erbjudanden inom finansiering o rådgivning.

Dina erfarenheter och egenskaper
Vi söker dig som får energi av att träffa människor och som är duktig på att knyta kontakter och bygga nätverk. För att lyckas i rollen krävs att du trivs med nätverkande och ett utåtriktat arbete med fokus på resultat. Det är viktigt att du har förståelse för entreprenörskap.

Som person är du förtroendeingivande, kontaktskapande och affärsmässig. Du trivs både med att facilitera grupper och att coacha enskilda entreprenörer i alla faser. Du är duktig på att etablera och underhålla långsiktiga relationer. Vi letar alltid efter personer som kan komplettera vårt team med kompetens och erfarenhet som efterfrågas. Därför tycker vi det är extra intressant om du har erfarenhet av digitalisering, teknik, export eller har jobbat för internationella bolag.

Du har akademisk utbildning inom ekonomi, marknad eller teknik kombinerat med erfarenhet från olika branscher, försäljning och affärsförhandlingar. Du har erfarenhet av finansiering i säljande och analyserade roll. Vi ser positivt på att du redan har ett lokalt nätverk.

Du kan tala och skriva svenska och engelska obehindrat. Arbetet innebär en del resor varvid körkort är ett måste för tjänsten.

Vad erbjuder Almi Företagspartner?
Hos oss på Almi erbjuds du möjlighet att påverka din arbetsdag i ett flexibelt arbete med stort eget ansvar. Du får en utåtriktad tjänst där du träffar många spännande och omväxlande kunder och företag. Givetvis har du också engagerade och duktiga kollegor som stöttar dig i ditt arbete. I tjänsten erbjuds du även möjlighet till kompetensutveckling. Vi har kollektivavtal och värdefulla förmåner. Vi sitter i fina lokaler i centrala Borås.

Sök rollen
Välkommen med CV och personligt brev på www.jerrie.se senast den 17 december. För frågor eller mer information om rollen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Jarlsmark på 0723-05 33 43 eller cecilia.jarlsmark@jerrie.se

Almi driver ett aktivt mångfaldsarbete både internt och externt och vi tror på att våra medarbetares olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar vår verksamhet. I rekryteringssammanhang är fokus på mångfald utifrån exempelvis kön, ålder, och utländsk bakgrund en självklarhet.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Almi Företagspartner Väst

Placering

Borås