Jobbsafari är en del avschibsted logo

Allmänspecialist sökes till Hamnstaden i Lidköping

Allmänspecialist sökes till Hamnstaden i Lidköping

Praktikertjänst Hamnstadens Vårdcentral Lidköping · Lidköping · Ansök senast 3 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dedicare har fått förtroendet att direktrekrytera allmänspecialist till Hamnstadens vårdcentral i Lidköping.
Vi söker specialist i allmänmedicin för tillsvidareanställning. Möjlighet att axla ännu en roll; som delägare eller verksamhetschef finns.

Om Hamnstadens Vårdcentral
Är du specialist i allmänmedicin och vill vara med på vår resa att fortsätta utveckla och bedriva den allra bästa primärvården till våra patienter? Just nu söker vi fler kollegor till vår fina vårdcentral!
Vi arbetar för att erbjuda en fin arbetsmiljö där alla strävar åt samma håll. Vården som vi ger till våra patienter ska vara lättillgänglig och av bästa kvalitét.

Vad kan vi erbjuda dig för att du ska vilja arbeta hos oss?
Vi är öppna för olika förslag och idéer. Tid för administration hemifrån? Kanske vill lägga mer tid på handledning för ST och AT? Frågedoktor? Ta hand om våra äldreboende? Intresse för att utveckla vården i hemmet för våra äldre? Vi är öppna för olika lösningar.
Vi har ca 9700 listade patienter, ljusa fina lokaler. Lidköping har ca 40 000 invånare och ligger vid Vänern med sin fina skärgård och vackra natur. Lidköpings kommun har en väl fungerande verksamhet för barn och skola. Gå gärna in på www.lidkoping.se och läs mer om kommunen.

Arbetsuppgifter
Vi ser fram emot att få träffa dig som är specialist i allmänmedicin. Hos oss utför du sedvanliga läkaruppgifter inom primärvård och du förväntas arbeta nära övriga yrkeskategorier för att kunna erbjuda våra patienter bäst möjliga vård. 
Som delägare eller verksamhetschef och genom arbetet i ledningsgruppen ansvarar du och dina delägarkollegor för den dagliga driften. Under Praktikertjänsts paraply finns ett stort nätverk av specialister inom olika området redo att stötta verksamheten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin.
Tidigare personalansvar och/eller medicinskt ansvar är meriterande.

Personliga egenskaper
Du har ett personligt och entreprenöriellt driv med en god förståelse för primärvårdens spelregler. Du är noggrann, empatisk och kvalitetsinriktad och strävar alltid efter att ge bästa möjliga vård i samtliga patientkontakter. Vidare bryr du dig genuint om både dina kollegor och patienter och sprider en positiv stämning omkring dig.

Om anställningen
Individuell lönesättning
Fast månadslön

Anställningsvillkor
40 timmar per vecka.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Tillsvidaretjänst med provanställning.

Övrig information
Välkommen in med din ansökan!
Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kontakt
Julia Blomgren
Julia.blomgren@dedicare.se
0767-25 82 73
  
Om vårdcentralen
Hamnstadens vårdcentral är en av tre vårdcentraler i Lidköping. Lidköpings kommun har drygt 40 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med skärgård, Läckö slott och berget Kinnekulle innebär natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga.
Vår vårdcentral är den enda som drivs i privat regi - Praktikertjänst. Vi öppnade 2011 i nya lokaler och här finns stora ljusa rum, flera med sjöutsikt. Vårt uppdrag är att tillgodose våra listade patienter, för närvarande ca 9700, med basala behov av hälso-och sjukvård samt att samverka med andra vårdgivare.
Hamnstaden har idag 41 anställda. 3 distriktsläkare, 4 ST-läkare , 2 AT-läkare och 2 underläkare. Förutom läkarmottagning och distriktssköterskemottagning finns här mottagningar för BVC, Hypertoni, och Astma/Kol. Vi erbjuder även rökavvänjning. Totalt arbetar idag fem distriktssköterskor och sex sjuksköterskor här. Två kuratorer arbetar med psykisk ohälsa och vi har en psykiatriker knuten till oss. Här finns även en rehabkoordinator. Hamnstaden har ett eget laboratorium och medicinska sekreterare på plats. Viktigt för oss är att alla våra medarbetare ska ha en god arbetsmiljö.

 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Praktikertjänst Hamnstadens Vårdcentral Lidköping

Placering

Lidköping

Kontaktperson

Dedicare AB (publ)

Dela jobbannonsen

Anmäl annons