Jobbsafari är en del avschibsted logo

Allmän ansökan interimsuppdrag

A-Talent Finance · Göteborg · Ansök senast 31 dec. (138 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Dags för en ny utmaning? A-Finance söker kontinuerligt ekonomer inom hela ekonomiområdet. Som specialiserat rekryteringsföretag tillsätter vi tjänster som redovisningsekonomer, ekonomiassistenter, redovisningschefer, ekonomichefer, CFO och controllers med olika inriktning. Vi kan erbjuda utmaningar hos såväl stora som små företag, inom alla typer av branscher.

Även om vi inte har drömjobbet för dig just nu är ett nästa steg att bli en del av vårt nätverk. Vi tar gärna emot ditt CV, som väl beskriver din bakgrund som ekonom, samt ett personligt brev som tydliggör dina styrkor och vilken typ av tjänst som intresserar dig. På så sätt kan vi som rekryteringskonsulter enklare ha just Dig i åtanke framåt för nya möjligheter!

Varmt välkommen in med din ansökan! För frågor vänligen kontakta Ellinor Dam på A-Finance, ellinor.dam@afinance.se
A-Finance (f.d.Contaplus) är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vi som arbetar här är själva ekonomer eller har en personalvetenskaplig bakgrund, med mångårig professionell erfarenhet från ekonomiområdet. Det innebär att all vår kunskap och erfarenhet finns samlad inom detta område, liksom hela vårt nätverk.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

A-Talent Finance

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen