Jobbsafari är en del avschibsted logo

Aktivitetsansvarig till Tussmötegården i Stureby

Aktivitetsansvarig till Tussmötegården i Stureby

Vardaga · Stockholm · Ansök senast 20 dec.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vi på Tussmötegården en aktivitetsansvarig som både utvecklar och utför meningsfulla aktiviteter med våra boenden. Du arbetar generellt dagtid mån-fred men kan behöva arbeta en del helger och kvällar vid särskilda event.

Vi erbjuder utbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 20201220, urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Från oss till dig:
  • Utbildning via vår egen utbildningsorganisation Lära
  • Förmånsportal med rabatter och förmåner
  • Coachande och stöttande chefer nära dig
  • Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
  • Friskvårdsbidrag, skobidrag och arbetskläder
  • Kollektivavtal
Om rollen
Att vara aktivitetsansvarig innebär att du erbjuder aktiviteter som de boende behöver och önskar sig. Du ser till att de stärker sina egna resurser och bibehåller sin goda hälsa. Din uppgift är att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver

Du har en viktig roll i att leda vårt aktivitetsråd där samtliga aktivitetsombud från enheterna deltar. Där planerar vi gemensamma högtider, musikarrangemang och aktiviteter. Sedan stöttar du även dina kollegor att utföra mindre aktiviteter ute på enheterna. Din närmsta chef är verksamhetschefen.

Du ingår också i ett nätverk med aktivitetsansvariga i regionen/landet och håller dig uppdaterad kring omvärlden i stort. En viktig del är att ansvara för våra sociala medier; t ex Facebook och Instagram samt hålla dem uppdaterade aktuell info och bilder. Som aktivitetsansvarig knyter du kontakter och utvecklar goda samarbeten med både lokala organisationer, skolor, kommuner, volontärer.

Du får vara med och påverka genom att du tar initiativ till förändringsarbeten och utveckling av verksamheten. Det kan tex innebära att du leder spännande projekt för att gynna boendet och söker stimulansmedel/stipendier för detta.


Om Tussmötegården


Tussmötegården består av tre olika hus och här bedrivs idag somatisk- och demensvård. Tussmötegården ligger på en mycket vacker parkliknande tomt i Stureby och det finns goda möjligheter till utevistelse för våra boende. Tussmötegården drivs på entreprenad och den första februari tar vi på Vardaga över driften.
  • Demenscertifiering: Vi kommer at bli ett demenscertifierat boende, vilket betyder att alla vi som arbetar här blir utbildade i demens och bemötande via Demensakademin.
  • Ung Omsorg: Vi har ett samarbete med företaget Ung Omsorg. Det innebär att ett team av ungdomar i åldrarna 14-18 år besöker oss på helger och lov. Ung Omsorg gör olika aktiviteter tillsammans med oss som arbetar här, för att sätta guldkant på tillvaron för de boende.
  • Gruppchefer: Du har en chef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten. Det kan även vara en karriärmöjlighet för dig som undersköterska.
  • VR-teknik: Vi kommer att införa VR-teknik på boendet, som gör det möjligt för de som bor här att uppleva olika resor, äventyr eller spel via VR-glasögon. Läs mer om Vardagas VR-satsning här: Jorden runt på 40 minuter.
Din erfarenhet och kunskap

Vi gissar att du som söker dig till oss:

... lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg men även en talang för att möta människor i olika situationer.
... kan inspirera och skapa motivation hos kollegor och våra boenden.
... är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
... tycker om att leda andra utan att vara chef.
... kan driva projekt samtidigt som du gör dina kollegor delaktiga.
... lyckas knyta fina kontakter som resulterar i goda samarbeten med externa aktörer.

Vi önskar att du har en högskoleutbildning inom hälsofrämjande arbete t ex hälsopedagog, kultur, folkhälsoarbete eller motsvarande utbildning/erfarenhet. Det är extra meriterande om du har en certifierad vårdhund som kan arbeta. God datorvana samt erfarenhet av att arbeta med sociala medier samt söka stipendier/stimulansmedel är även det extra meriterande.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: 2021-02-01
Sista ansökningsdag: 2020-12-20
Har du frågor? Kontakta gärna: Andrea Gisslén, andrea.gisslen@vardaga.se Observera att det inte går att ansöka via E-post.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.

Facklig kontakt: Vision tfn 0771 44 00 00

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vardaga

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons