Jobbsafari är en del avschibsted logo

Agustagården växer - Vi söker personal

Agustagården växer - Vi söker personal

Agustagården AB · Hagfors · Ansök senast 31 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Hos oss kan du göra skillnad! Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete i en trevlig miljö. Vi strävar efter de bästa lösningarna för varje enskild ungdom och behöver din kreativitet och ditt engagemang!

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning på minst två år, är utbildad behandlingsassistent, behandlingspedagog, socialpedagog eller socionom eller innehar annan av arbetsgivaren bedömd likvärdig utbildning inom området.

Vi förväntar oss att du har en god känsla för vård och behandling, möter ungdomarna med respekt samt förmedlar en känsla av trygghet i det dagliga arbetet. Det är viktigt att du har ett professionellt förhållningssätt både mot våra placerade ungdomar samt mot dina kollegor. Det innebär bland annat en god samarbetsförmåga och en god vilja att hjälpa våra ungdomar och samtidigt kunna sätta gränser på ett logiskt sätt. Arbetet ställer stora krav på att du är flexibel och lösningsorienterad. Du bör ha erfarenhet från liknande verksamhet.

Det är också meriterande om du har någon form av vidareutbildning inom KBT, ART eller ÅP. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

Som person ser du möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad.

Som behandlingsassistenten ska du engagera dig i och stötta klienten/klienterna i vardagliga saker som exempelvis fritidsaktiviteter, studier eller arbete. Du håller i behandlingslektioner och för journal över detta. Behandlingsassistenten hjälper klienterna att förberedas för ett liv utanför institutionen eller behandlingshemmet.

Personliga egenskaper:

Som person har du ett genuint pedagogiskt förhållningssätt, du innehar förmågan att bygga varaktiga relationer där du kan växla mellan att sätta gränser och visa din omsorg och värme! Du har god förmåga att bromsa, vända, släcka ut, avleda och motivera ungdomar. Vidare så har du ett professionellt förhållningssätt i mötet med ungdomen, där du beaktar din egen inverkan på ungdomens beteende och känslor. Du ett starkt intresse och en nyfikenhet på ungdomen, samt en stark vilja att arbeta mot uppställda mål i genomförandeplanen.

Du är en ansvarsfull person som angriper dina arbetsuppgifter med stor omsorg och engagemang. Du är rak och tydlig i ditt sätt att kommunicera.

Inför intervju ser vi att du inhämtar utdrag ur polisens misstanke och belastningsregister för arbete på HVB.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Agustagården AB

Placering

Hagfors

Kontaktperson

Agustagården AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons