Agil Ledare till Martin & Servera i Stockholm

Martin & Servera · Stockholm

·

Ansök senast 8 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Ansvara för att utveckla och implementera ett agilt förhållningssätt på Martin & Servera i ny roll som agil ledare

Är du en agil ledare som brinner för att utveckla och implementera agila metoder, processer och tjänster? Välkommen till Martin & Servera! Här väntar en spännande resa där du blir expert inom agila metoder och ansvarar för införandet av ett agilt förhållningssätt, processer och tjänster. I en ny roll inom projektkontoret IT arbetar du med stöd och utveckling till Martin & Servera koncernen. Du är en viktig spelare inom ett område som präglas av innovation, engagemang och ett verkligt kundvärde!

Vi erbjuder dig
  • Möjligheten att leda och driva agila processer i en mogen organisation redo för förändring
  • En nyckelroll där du får vara del av och påverka en hel koncern för att skapa en IT-organisation som affärspartner
  • En trygg och spännande arbetsplats som är måna om att alla är med
  • Kanske Stockholms bästa personalmatsal enligt oss själva!
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Agil Ledare är ditt huvuduppdrag att införa ett agilt förhållningssätt och främja en kontinuerligt förbättrande kultur på Martin & Servera. Du medverkar i företagets digitala förändringsresa samt i införandet av stödverktyg för projekt och förvaltning. Detta innebär att du bland annat:
  • I samverkan med CIO, tar fram en strategisk plan över den agila resan
  • Tar fram en operativ plan för införandet av ett agilt förhållningssätt
  • Tar fram och utvecklar processer samt system som stödjer ett agilt förhållningssätt
  • Stöttar, coachar och kompetensutvecklar medarbetare inom agilt förhållningssätt, verktyg och metoder
  • Bygger tvärfunktionella team i nära samarbete med varje avdelning
  • Omvärldsbevakar för att hålla dig uppdaterad gällande branschstandarder och trender.
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

IT-avdelningen består av 35 personer och du ingår i Projektkontoret tillsammans med tre interna projektledare. Projektkontoret skapar förutsättningar för projektledare och uppdragsledare samt leder och driver projekt inom i hela Martin & Serveras koncern. Du samverkar med små och stora bolag inom koncernen samt externt med potentiella och valda leverantörer inom IT. Du kommer arbeta nära CIO och ledningen. Arbetet är beläget i Martin & Serveras kontor i Årsta, Stockholm.

Mer om dig

För att lyckas i rollen som agil Ledare behöver du gilla att driva förändring och sätta riktning, i team och organisation. Du har en stark samarbetsvilja och har lätt för att skapa förtroende. Du är en god och trygg kommunikatör då du jobbar med många kontaktytor där relationer och rätt kommunikation är avgörande för att skapa förståelse och rätt förutsättningar för innovation.

Vi ser att du har tidigare erfarenhet av att leda agila processer och införa ett agilt förhållningssätt i moderna utvecklingsmiljöer. Du har tidigare arbetat med förändringsledning och drivit flertalet agila projekt vilket har skapat god förståelse för IT-landskapet. Det är meriterande om du har erfarenhet av att införa, förvalta och vidareutveckla stödverktyg, processer och arbetssätt. Det är en fördel om du har bakgrund som chef eller projektledare där du stöttat samt utvecklat enskilda medarbetare, team och organisationer. Språkkunskaper i svenska och engelska, i både tal som skrift, är ett krav.

Om du vill vara med att driva vår förändring framåt är du varmt välkommen till oss!

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Martin & Servera

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Linda Segerman

0709-809986