Aftonbladet söker efter timinhoppare - reporter och webbredaktör

Aftonbladet · Stockholm

·

Ansök senast 15 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Aftonbladet söker reportrar och webbredaktörer på timbasis som kan komma in och stötta oss vid behov. Så småningom kan det också finnas chans till ett längre vikariat.

Som reporter/webbredaktör på Aftonbladet jobbar du i en otroligt snabb och vältrimmad nyhetsorganisation med siktet inställt på att leverera den bästa nyhetsservicen varje dag, dygnet runt. Vi jobbar som ett lag och alla på Aftonbladet är inte bara skickliga journalister utan förstår också värdet av att optimera artiklar för att nå ut brett genom sociala medier och sökmotorer.

Vi ser att du har en avslutat eftergymnasial utbildning inom journalistik och gärna har jobbat på någon nyhetsredaktion sen innan.

I de båda rollerna jobbar du i ett tätt samarbete tillsammans med övriga kollegor på desken och det kommer finnas utrymme för dig att både lära dig nytt och testa på andra roller. Du kommer att ha erfarna kolleger tillgängliga för att bolla idéer och diskutera fram de bästa vinklarna för din artikel.

Vi jobbar datadrivet genom att använda analysverktyg och verktyg för övervakning av sociala medier som stöd i det journalistiska arbetet för att fortsätta utvecklas och vara nära våra läsare.

Tjänsten är för timinhoppare och antal pass kommer att variera, troligtvis kommer det vara några pass per vecka. Vi jobbar med löpande urval och sista ansökningsdag är 15/11.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Aftonbladet

Placering

Stockholm