Jobbsafari är en del avschibsted logo

AFR Forwarding Specialist / Speditör / DHL

Bravura · Stockholm · Ansök senast 9 jan.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du tidigare erfarenhet inom logistikbranschen? Vill du arbeta i en dynamisk miljö med omväxlande speditionsarbete? Här får du möjlighet att arbeta på ett internationellt marknadsledande logistikbolag tillsammans med ett erfaret och framgångsrikt team!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos DHL Global Forwarding.

Om företagetDHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är "logistikbolaget för hela världen". DHL erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster. Med ett globalt nätverk som består av mer än 220 länder och territorier och med 285 000 medarbetare över hela världen erbjuds kunder högsta kvalitet kombinerat med god lokal kännedom. Allt för att på bästa sätt kunna tillgodose kundens behov av tjänster som täcker hela varuflödeskedjan. DHL tar sitt sociala ansvar genom att löpande arbeta med åtgärder för att minska klimatpåverkan och genom att bidra med katastrofhantering samt utbildning. DHL Global Forwarding ingår i Deutshe Post DHL Group och omfattar fem divisioner: DHL Express, DHL Global Forwarding, DHL Freight, DHL Supply Chain och DHL Post&Parcel.

ArbetsuppgifterI rollen som AFR Forwarding Specialist hanterar du bokningar från kunder, andra kontor och företagets nätverk. Du skapar och bekräftar bokningar och ser till att samtliga transportsätt utförs i tid enligt kundens och produktens krav samt i enlighet med lagar och interna rutiner. Du arbetar proaktivt med att informera kund om leveransstatus, eventuella incidenter och lösningar. Arbetet innefattar även att svara på inkommande prisförfrågningar, handhar merförsäljning, hantering av kundförfrågningar relaterade till Go Green (klimatkompensation), försäkringar och tullfrågor. Vidare följer du upp rapporter och vidarebefordrar dem till kund. Avslutningsvis arbetar du dagligen med kundnöjdhet, genom bland annat regelbundna uppföljningar och ett ständigt fokus på förbättringsarbete.

Du tillhör AFR exportteamet och arbetar tätt tillsammans med dina kollegor. Du har möjlighet att utvecklas både personligt och professionellt i rollen och det finns utvecklingsmöjligheter internt och globalt.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Erfarenhet inom Customer Service
  • Goda kunskaper Officepaketet, främst Excel
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Det är meriterande med tidigare speditörserfarenhet och erfarenhet i CargoWise
  • Högskoleutbildning eller yrkesutbildning inom transport eller logistik är meriterande
Som person gillar du att ta egna initiativ, att förbättra och utvecklas i ditt arbete. Du visar på engagemang och kommunicerar väl med kunder då detta är en stor del av arbetet. Därtill har du en positiv inställning till ditt arbete och har lätt för att samarbeta med andra och arbetar proaktivt för att uppnå teamets mål. Avslutningsvis värdesätts egenskaper som noggrannhet, kvalitetsmedvetenhet och ett stort kundfokus.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm, Märsta
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: speditör, logistik, DHL, tullhantering, Stockholm, Heltid, transport, koordinator, forwarding specialist, logistic, logistikbranschen, spedition, transportkoordinator, customer service

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons