Affärsutvecklare

Logistic Contractor · Göteborg

·

Ansök senast 7 feb. (10 dagar kvar)

Logistic Contractor är ett bygg och fastighetsutvecklingsbolag som är specialiserade på att bygga och utveckla nyckelfärdiga logistik- och industrianläggningar. Hos oss finns därför den spetskunskap som krävs för att möta varje enskild kunds unika behov. Vi har lång erfarenhet av att bygga logistik- och industrianläggningar och

Logistic Contractor är verksamt över hela Sverige och har dessutom dotterbolag i Norge, Danmark och Finland. Vi ingår i Wästbygg Gruppen AB. Vi bygger ca 150 000 m2 per år och omsätter ca 1,4 miljarder per år.

Vi befinner oss i en expansiv fas för att möta den starka efterfrågan som finns på marknaden. Vi utökar nu vårt team och blir därmed fyra affärsutvecklare (varav en är föräldraledig). I teamet ingår även tre projektingenjörer kalkyl och en kalkylchef. Vi söker dig med naturlig fallenhet att bygga goda kundrelationer och som drivs av att knyta ihop en framgångsrik affär.

Ditt ansvar

Ditt övergripande ansvar som affärsutvecklare är att säkra en långsiktig portfölj med hållbara entreprenader och utvecklingsprojekt i linje med företagets strategier och mål. Du bidrar med att ta fram och implementera strategier och handlingsplaner för att finna och förverkliga affärer där det finns stora möjligheter till nytänkande. Du bidrar ständigt i arbetet med att utvärdera och prioritera affärsmöjligheter.

Detta gör du bland annat genom att upprätthålla en hög kännedom om såväl logistik- och industribranschen som fastighetsbranschen. Du deltar och driver möten med kunder, leverantörer och övriga samarbetspartners, samt representerar bolaget vid externa branschevent inom marknadsområdet. Driva förhandlingar och god kontroll på ekonomin i dina pågående projekt är andra arbetsuppgifter i rollen. Du rapporterar till Affärsutvecklingschef.

Din profil

Vi söker dig med relevant akademisk examen. Vi ser gärna att du har några eller flera års erfarenhet inom affärsutveckling, även om vi anser att kompetens och potential att utvecklas är viktigare än antal år.

Som person har du en stor drivkraft, är öppen och kommunikativ. Du har en naturlig fallenhet att bygga goda kundrelationer. Du är vidare affärsmässig, resultatinriktad och gillar eget ansvar, samtidigt som du är en lagspelare när det gäller att dela med dig av kunskap och lära av andra.

Varför ska du välja oss?

Om du delar våra värderingar och tilltalas av att arbeta i en utvecklande miljö mot högt ställda mål, kommer vi att ge dig möjligheten att växa och utvecklas. Du blir del av en grupp där vi värderar teamkänsla och prestigelöshet och som har ett driv att vinna affärer. Genom återkommande mätningar vet vi att vår personal trivs, och vi arbetar ständigt för att utvecklas som arbetsgivare. Vi erbjuder konkurrenskraftiga villkor, en bra arbetsmiljö och trevliga kollegor som delar våra värderingar: Klok, Kreativ och Hjärta.

Övrig information

Vi tillämpar digital referenstagning och bakgrundskontroll i slutfasen av vår rekryteringsprocess.

Välkommen med din ansökan senast den 2021-02-05.

Tillträdesdag: Snarast, enligt överenskommelse.

Wästbygg Gruppen omfattas utav kollektivavtal mellan Byggföretagen och Ledarna, Sveriges Ingenjörer och Unionen (Tjänstemannaavtalet) samt med Byggnads (Byggavtalet).

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Logistic Contractor

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Fredrik Jagersjö

031-762 29 28