Affärsutvecklare till Naturstenskompaniet

Naturstenskompaniet Sverige AB · Stockholm

·

Ansök senast 11 mars (106 dagar kvar)

Till vår uppdragsgivare Naturstenskompaniet söker vi nu en driven och framåt Affärsutvecklare/Säljare med placering i Stockholm. Som Affärsutvecklare har du en viktig roll i att utveckla företagets närvaro på Stockholmsmarknaden.

Om tjänsten
Vill du arbeta med ett hållbart naturmaterial som ligger helt rätt i tiden? Våra ledord är Kunskap, Kvalitet och Hållbarhet. Och vi söker nu dig som delar detta synsätt för att utöka vår marknad av naturstensprodukter i Stockholmsområdet. Tjänsten är en utökning av en redan stark säljstyrka.

Vi söker nu dig som vill arbeta på ett entreprenörsdrivet företag med ett brett produktsortiment och ett fantastiskt kunderbjudande. Som affärsutvecklare ansvarar du för att hitta kunder och projekt som du bearbetar för att slutligen komma till ett affärsavslut. Det kan vara alltifrån exklusiva privata projekt till offentliga ytor som ska beläggas med naturstensprodukter. Du kommer att ha Stockholmsområdet som ditt arbetsfält och delar kontoret i Enskede med din kollega som finns där idag. I Sverige säljs produkterna idag av totalt nio erfarna säljare.

Rollen erbjuder ett varierat och lärorikt arbete med en fantastisk produkt och mycket kundkontakt. På egen hand eller i samråd med erfarna kollegor kommer du att vara den som erbjuder nya kunder den bästa och smartaste lösningen för deras behov.
Vanliga arbetsuppgifter i rollen är:
  • B2B sälj mot befintliga och potentiella kunder
  • Agera som rådgivare för våra produkter mot kunder och arkitekter
  • Kundbesök för att knyta nya kontakter och underhålla befintliga
  • Kalkylering, offertskrivning och uppföljning
Är det här du?

För att lyckas i rollen drivs du av att göra affärer genom långsiktiga relationer, samtidigt som du har ett ekonomiskt sinne och en bra teknisk förståelse för våra produkter. Du är driven, lösningsfokuserad, och beslutsför. Vi tror att du har flera års erfarenhet som affärsutvecklare, säljare eller projektledare mot kunder inom bygg- och fastighetsbranschen. Du är en van MS Office-användare och har erfarenhet av någon typ av affärssystem. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Du motiveras av att ta fram lösningar och förslag och kan fatta egna beslut i det dagliga arbetet. God samarbetsförmåga är en annan egenskap som utmärker dig, men framförallt är du serviceorienterad och trivs med att stötta både kollegor och kunder.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Naturstenskompaniet med Level Recruitment. Vänligen, sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Rikard Sunnerskog på 08-120 50 428. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Affärsutvecklare, säljare, KAM-Säljare, KAM, B2B

 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Naturstenskompaniet Sverige AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Level Recruitment AB