Affärsutvecklare och säljare av drycker & livsmedel

Balsgård Foodtech AB · Kristianstad

·

Ansök senast 24 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker dig med driv och kreativitet att utveckla koncept och försäljning av drycker och andra livsmedel. Vi är delaktiga i och driver olika projekt för utveckling av nya drycker och livsmedel internt, men även tillsammans med andra företag. Vi ser många goda produkter och projekt som behöver hjälp ut på marknaden av en analytisk och driven person.

Balsgård Foodtech AB driver en site för utveckling av nya drycker och livsmedel.
Vi hjälper startups och etablerade företag att utveckla, testa och producera framtidens livsmedel.
Vårt fokus är "plant based products".

Vi driver helt nya dryckeskoncept så som alkoholfritt alternativ till sprit, olika typer av te, fermenterade produkter, forskningsbaserade funktionsdrycker, fruktdrycker med flera.
Vi jobbar med framtagning av naturliga tillsatser till livsmedel bland annat genom frystorkning av blåbär, jäst och proteiner.

Miljön på Balsgård Foodtech är unik och gör att vi kommer i kontakt med många nya spännande idéer. I detta kreativa forum behöver vi en kraft med spets och skärpa som kan se hur man kan utveckla och sätta nya produktkoncept på marknaden.

Apolinaire AB är ett företag som har en produktportfölj av ekologiska fruktdrycker med sofistikerad smaksättning av kryddor. Produkten behöver en nystart och vitaliseras på marknaden. Detta blir initialt en av dina utmaningar.

Meriterande är erfarenhet från sälj och affärsutveckling samt gärna från drycker och livsmedel. Vi tror att du på ett passionerat sätt driver arbetet framåt med struktur och effektivitet.

Låter detta spännande, hör av dig till oss! info@balsgardfoodtech.se.

Läs gärna mer på:
www.balsgardfoodtech.se
www.apolinaie.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Balsgård Foodtech AB

Placering

Kristianstad