Jobbsafari är en del avschibsted logo

Affärsutvecklare Bygg & Anläggning till LBC Borås AB

Affärsutvecklare Bygg & Anläggning till LBC Borås AB

LBC Borås · Borås · Ansök senast 30 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du ha en roll där du får bidra med nya affärsmöjligheter och långsiktiga samarbeten? Vi erbjuder dig en variationsrik och relationsskapande tjänst hos ett stabilt och familjärt bolag där din insats leder till ökad försäljning. Välkommen till LBC Borås!

Om vår kund

LBC Borås är ett heltäckande transport- och serviceföretag som förfogar över 300 fordon och maskiner fördelade inom 3 affärsområden. Bygg & Anläggning, Gods & Logistik samt Miljö & Återvinning. Varje affärsområde har utvecklat djup kompetens och ett brett utbud av tjänster som gör oss till en unik samarbetspartner. För att bli ett komplett serviceföretag så har vi även verksamheter som egen Återvinningsanläggning och egen Verkstad.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som affärsutvecklare hos LBC Borås kommer ditt huvudsakliga ansvarsområde innefatta försäljning, kundaktiviteter och affärsutveckling inom området Bygg & Anläggning. Här får du möjlighet att bidra till ökad försäljning, nya affärsmöjligheter och långsiktiga samarbeten. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat:
  • Arbeta med att fördela fordon till aktuella uppdrag
  • Kontinuerligt främja en god relation med åkarna samt bearbeta nya åkerier
  • Rekrytera nya transportörer
  • Lämna offerter och vara affärsområdeschefen behjälplig i anbudsprocessen vid offentliga upphandlingar
  • Aktivt arbeta med försäljning av ballastmaterial
  • Genomföra löpande ekonomiska uppföljningar
Du ingår i ett team med arbetsledare, säljare och transportledare. Du rapporterar till affärsområdeschefen.

Din profil

Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll där affärsutveckling och relationsskapande försäljning har varit centrala delar. Vidare ser vi gärna att du har branscherfarenhet inom bygg/anläggning och är väl insatt i denna kontext. Dina administrativa och ekonomiska kunskaper är mycket goda.

Som person är du initiativrik, lösningsorienterad och har ett genuint affärsdriv. Du är engagerad och intresserad av kundens verksamhet samtidigt som du agerar med stor professionalism i mötet med kunden. Du är utåtriktad och har lätt för att skapa förtroende samt långvariga samarbeten. Ditt arbetssätt karaktäriseras av såväl struktur som självständighet.

LBC Borås erbjuder dig en roll som präglas av ansvar, nytänk och självständighet på ett företag där vi bryr oss om varandra och hjälps åt för att uppnå gemensamma mål och finna förbättringspotential. Du får en roll där du i allra högsta grad är delaktig i utvecklingen av verksamheten samt får chans att bidra till nya idéer och metoder. Bolagets värderingar är kundfokus, engagemang och ansvar. Vi söker dig som delar dessa!

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Sista ansökningsdatum är 30 juni men intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jens Lindroth; jens@effektiv.se eller Marie Wikström; marie@effektiv.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

LBC Borås

Placering

Borås

Dela jobbannonsen

Anmäl annons