Affärsutvecklande Team Leader - 006ES3

Schneider Electric · Skellefteå

·

Ansök senast 13 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Norrlands mest expansiva stad söker en affärsutvecklande Team Leader


Vi på Schneider Electric tror att frihet skapar innovation, därför kommer just du vara en viktig pusselbit i den resa vi på Schneider Electric kommer göra i Skellefteå. Resan börjar med att vi hittar dig som vill starta upp kontoret i sann entreprenörsanda och som vet hur viktigt det är att leda och fördela arbete. Hos oss får du ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka vår spännande tillväxtresa. Hos oss är personalen det viktigaste, vi ser till att du har det du behöver för att prestera, få personlig tillfredsställelse och ha roligt.

Schneider Electric söker dig som vill fortsätta positionera oss på marknaden och leda verksamheten framåt. Vi tror att du har något eller några års erfarenhet från en ledande roll, men framförallt vill investera din karriär i ett internationellt marknadsledande företag inom fastighetsautomation med stort fokus på individuell tillväxt, utbildning och intressanta utvecklingsmöjligheter!

I rollen som Team Leader har du ett viktigt ansvar i att leda den dagliga driften av teamet bestående servicetekniker, serviceingenjörer och projektledare vilket innebär resultatansvar, delegerat kontorsansvar samt arbetsledning. Du är delansvarig för teamets utveckling och tillväxt genom att långsiktigt arbeta för att utveckla verksamheten. Ditt entreprenörskap kommer till sin rätt i dialoger med kunder och ditt mål är att deras önskan uppfylls med högsta standard. I rollen ingår även utförande, delegerade attesträtt, ekonomiansvar samt miljö och hälsa.

För att göra dig framgångsrik i rollen att leda verksamheten framåt måste du älska att göra affärer med en känsla av syfte och högsta standard. Vårt mål är att verkställa våra kunders djärva idéer vilket fordrar förståelse kring att resultat kommer av bra samarbete och relationsbygge. Med din prestigelösa personlighet medverkar du i det dagliga arbetet för att skapa en för en trygg och hälsosam arbetsmiljö. Vidare har du en tydlig säljådra där du sätter upp mål för dig själv och dina medarbetare. Vi tror att du har erfarenhet av fastighetstekniska system och besitter kunskapen att leda och guida övriga i teamet. Du uttrycker dig obehindrat i svenska och har goda kunskaper i engelska.

Ansök på https://www.se.com/se/jobb. Vi bearbetar ansökningarna löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Om du har frågor om tjänsten, vänligen kontakta Anna Kjellberg, Talent Acquisition Specialist, tel. 072-231 61 95 alternativt Toyne Ringwald, Team Manager, tel. 070-589 09 22.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Schneider Electric

Placering

Skellefteå

Kontaktperson

Schneider Electric Sverige AB