Affärsutvecklande säljare

Svensk Byggnadsgeodesi · Stockholm

·

Ansök senast 20 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du vår nästa affärsutvecklande säljare som ser möjligheter i nya smarta mjukvarusystem?

Svensk Byggnadsgeodesi AB, SBG, har en historia som sträcker sig 50 år tillbaka, där vi drivit utvecklingen i att nyttja tekniska system och mjukvara för att sammanlänka mätdata, beräkningar, modeller och maskiner och därigenom höja effektivitet och kvalitet på byggarbetsplatsen.

SBG tittar nu framåt och tänker ta ett steg till. Genom vidare produktutveckling och kompletterande mjukvarusystem söker vi lösningar för att förbättra arbetsflöden och höja effektivitet och kvalitet i byggprocessen.
Därför söker vi dig som vill vara med och bidra till detta. Är det du?

Det kommer att vara utmanande och utvecklande men samtidigt roligt och givande då vi har som mål att bidra till utvecklingen i branschen under de kommande 50 åren också!

I ett första steg söker vi dig som står närmast kunden, förstår dess miljö och utmaning och därigenom hittar en lösning som gör kunden än mer konkurrenskraftig. Vi är ett litet tight team i en stor koncern, så det är viktigt att du trivs i den miljön. Du arbetar nära dina kollegor och har ett omväxlande men också självständigt och ansvarsfullt arbete.

Tjänsten ger dig möjlighet att utveckla SBG's kunder och vår affär på den svenska marknaden inom mjukvarustöd i byggprocessen. Din förståelse för vilka värden och möjligheter som kan skapas, och därigenom föreslå rätt lösning för kunden i det specifika fallet, är centralt. Att även koppla detta internt för att driva utvecklingen av våra produkter och erbjudanden i rätt riktning, är viktigt. Vi erbjuder dig en möjlighet att vara del i en kultur där energi, samarbete och engagemang driver alla mot ett gemensamt mål men där du själv också drivs av resultat, självständigt arbete och ansvar.

Vi söker dig som har förmågan att skapa förtroende och utveckla relationer med nya såväl som befintliga kunder. I din interaktion med kunden kommer du att vara deras bollplank, vilket ställer krav att du kan förstå och analysera deras behov och föreslå effektiva lösningar utifrån detta perspektiv. Genom omvärlds- och konkurrensanalyser driver du försäljningen framåt. Detta är den perfekta rollen för dig som vill utvecklas i ett ambitiöst företag och med högt driv och engagemang.

Kvalifikationer
 • Mätteknisk högskole- eller motsvarande utbildning och erfarenhet.
 • Försäljningserfarenhet
 • Erfarenhet av mättekniska program, såsom Geo Professional och GeoPad Professional
 • Förståelse för metoder och verktyg som används i branschen
 • Kommunicerar obehindrat på svenska samt engelska i tal och skrift
 • Mycket goda IT-kunskaper inom Office 365, CRM system, gärna Salesforce
 • Tjänsten innefattar resor, B-körkort är ett krav
Personliga egenskaper
 • Engagerad, proaktiv och lösningsorienterad
 • Kundfokuserad
 • Målmedveten, affärsmässig och ansvarsfull
 • Pedagogisk
 • Du har förmågan och är van att arbeta självständigt mot uppsatta mål, men uppskattar att vara en del av ett team, där vi bidrar med våra individuella förmågor för verksamhetens utveckling
 • Tekniskt intresserad
Arbetsområde:
Sverige
Placeringsort:
Liljeholmen

Intresserad?
Skicka din CV och ett personligt brev till

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Svensk Byggnadsgeodesi

Placering

Stockholm