Jobbsafari är en del avschibsted logo

Affärsutvecklande säljare till Saya Sushi

Saya Food AB · Stockholm · Ansök senast 12 feb.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Saya Sushi är en familjeägd restaurang som grundades 2012. Idag finns vi på Linnégatan 31 och Olofsgatan 6, med 13 anställda. Under de senaste åren har vi satsat mycket på cateringdelen där vi växt enormt, bland våra kunder märks TV-showen Idol, Lindex event “Sveriges största Babyshower” och öppnandet av Rituals Cosmetics Premium Store i Gallerian.

Nu söker vi dig som är lika mycket säljare som affärsutvecklare för att på kort sikt hitta innovativa vägar att nå nya kunder, med tanke på rådande situation. På låg sikt vill vi att du är med och stärker vårt varumärke. Du tar fram idéerna och genomför dem på egen hand eller tillsammans marknadsansvarig. Du arbetar med stor frihet hemifrån. Målsättningen är att hjälpa nya kunder att hitta oss i större utsträckning, och ditt kvitto är en ökande kundtillströmning.

Dokumenterad erfarenhet som säljare och affärsutvecklare.

Skicka in ansökan med CV, personligt brev samt ett arbetsprov i form av en beskrivning på hur du skulle öka omsättningen för en restaurang under en pandemi. Meddela redan i ansökan, löneanspråk och när du kan vara tillgänglig.

Skicka in din ansökan redan nu, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Omfattning: Halvtid, 20 tim/vecka förlagt enligt överenskommelse.

Bring your own device: dator och mobil.

Arbetsplats: hemifrån

Anställningsform: 6 mån provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning


#jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Saya Food AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Saya Food AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons