Jobbsafari är en del avschibsted logo

Affärsutvecklande konsultchef till Sigma IT

Affärsutvecklande konsultchef till Sigma IT

Sigma IT · Stockholm · Ansök senast 21 nov.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu en affärsutvecklande ledare till vårt Stockholmskontor på Valhallavägen. Till denna roll söker vi dig som har mycket Passion och Execution och som vill vara med oss på vår fortsatta tillväxtresa och göra oss till Stockholms och Sveriges bästa IT-konsultbolag. Hos oss kommer du att arbeta med engagerade och kompetenta kollegor som precis som du brinner för teknik och försäljning.

Vi vill att du har erfarenhet från att leda personal, rekrytera samt en känsla för att skapa bra affärer. Har du dessutom erfarenhet från Arkitektur, DevOps, CloudComputing och/eller IT/-informationssäkerhet så passar du ännu bättre för denna tjänst. Läs vidare nedan och skicka in din ansökan redan idag!

Vad erbjuder vi?

Som Konsultchef ansvarar du för det ekonomiska resultatet i enheten. Du kommer att ingå i ledningsgruppen Professional Services East. Du har både ett strategiskt och ett operativt ansvar samtidigt som du själv arbetar aktivt med försäljning, både till nya och befintliga kunder. Du planerar och genomför aktiviteter samt ansvarar för informationsspridning och rapportering både uppåt och nedåt inom Sigma.

I försäljningsarbetet ingår allt från prospektering och bearbetning av kunder, till offertskrivande och avtalstecknande. Du kommer också att delta aktivt i rekryteringsarbetet genom att utforma kravprofiler och intervjua kandidater. Till din hjälp har du vårt rekryteringsteam som hela tiden arbetar aktivt med att hitta intressanta kandidater till dig. Du har personalansvar för dina konsulter och arbetar aktivt med att de ska trivas genom kompetensutveckling, coaching och stöttning samt att arrangera olika aktiviteter som får våra konsulter att trivas.

En viktig del i rollen är att vidareutveckla affärsområdet Technology. Detta gör du bl.a. genom att tillsammans med dina kollegor utveckla nya arbetssätt, ta fram nya tjänster och kompetenser samt att tillföra mycket energi.

Vem söker vi?

Du har dokumenterad chefserfarenhet och har erfarenhet inom IT- och/eller konsultbranschen. Ditt intresse för affärer är stort i kombination med ett brinnande teknikintresse. Framtidens IT-lösningar och morgondagens digitaliserade samhälle är något du gärna är med och skapar.

Vi söker dig som är en tävlingsinriktad lagspelare med ett stark driv och ett sinne för affärer. Ditt engagemang är inspirerande och du har lätt för att attrahera morgondagens medarbetare.

Du kommer att bli en viktig del i vår offensiva satsning att bli Stockholms och Sveriges bästa IT-konsultbolag.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ulrika Nord på ulrika.nord@sigma.se

Mer om Sigma IT
På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Sigma IT består av över 1000 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 5000 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sigma IT

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons