Jobbsafari är en del avschibsted logo

Affärsområdeschef - Utryckningsfordon

Affärsområdeschef - Utryckningsfordon

Tenstar Simulation AB · · Ansök senast 26 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du bli en del av ett världsledande simuleringsföretag?

Tenstar Simulation har en uttalad vision att förändra världen. Genom att ta fram ett simulatorbaserat utbildningsverktyg för skolor, utbildningsföretag och maskintillverkare bidrar vi till en mer effektiv, säker och grön övningsmiljö för framtidens maskin- och fordonsförare. Vi skapar grafik och programvara som i kombination med professionell hårdvara tillhandahåller realistiska virtuella inlärningsmiljöer för jordbruk, anläggning, transport, trafik, skogsbruk och utryckningsfordon. Vi är en arbetsplats där kreativitet och egna initiativ står högt på agendan Vi är drygt 50 anställda och vårt huvudkontor ligger i Tanumshede i norra Bohuslän.

Är du redo för en ny utmaning på ett företag som står inför en häftig expansionsresa? Nu söker vi en affärsområdeschef till vårt nya affärsområde utryckningsfordon.


Arbetsuppgifter

Som Affärsområdeschef inom Tenstar Simulation har du en nyckelroll och kommer ansvara för att utveckla och leda vårt affärsområde utryckningsfordon. Eftersom det är ett nytt affärsområde kommer du få vara med från början att bygga upp området och stärka varumärket inom branschen. Din huvudfokus blir att tillsammans med säljare skapa affärer och långsiktiga relationer samtidigt som en viktig del i ditt arbete blir att ge input till produktutveckling för att skapa nya förbättrade produkter.

  • Kartlägga marknaden, kunder, branschorganisationer och strategiskt viktiga partners för affärsområdet och utveckla goda relationer med nyckelpersoner.
  • Säkerställa att säljare och återförsäljare har rätt produktkunskap tex genom att arrangera utbildningar och webinarier.
  • Tillsammans med marknadsavdelningen säkerställa kommunikation på hemsida, nyhetsbrev, sociala kanaler, broschyrer och i PR/Media.
  • Ge input till produktutveckling så att våra produkter utvecklas på rätt sätt för att integreras i utbildningsprocessen hos våra kunder.
  • Vara delaktig i godkännande av specifikationer och färdigställandet av nya produkter.
  • Säkerställa att Tenstar deltar på rätt mässor, konferenser och events.
  • Samordna användargrupper och branschkonferenser, nationellt och internationellt.


Din profil

Du är utåtriktad och har en förmåga att lätt skapa kontakt och goda relationer. Du brinner för att förstå kundens behov och att kunna erbjuda rätt lösning. Du har en bakgrund inom polis, ambulans eller räddningstjänst och har troligtvis jobbat med utbildningsfrågor.


Ansökan

Känner du att du skulle passa in hos oss? Skriv en ansökan och berätta vad just du kan bidra med och vilka kompetenser du besitter. Din ansökan bör innehålla CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!

  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, tills vidare
  • Placering: Flexibel. Vårt huvudkontor ligger i Tanumshede, Norra Bohuslän
  • Sista ansökningsdag är 20 februari men sök snarast då vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag har passerat.
  • Skicka ansökan till: job@tenstarsimulation.com

Frågor besvaras av rekryterande chef Freddy Lund +46 706 56 45 33, freddy@tenstarsimulation.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tenstar Simulation AB

Kontaktperson

Tenstar Simulation AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons