Jobbsafari är en del avschibsted logo

Affärsområdeschef till Randstad

Randstad · Stockholm · Ansök senast 15 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi på Randstad en ny Affärsområdeschef till Stockholm Blue dvs den delen av vår affär som är inriktad på bemanningstjänster inom industri & produktion och lager & logistik och som utgör hjärtat i vår verksamhet. Internt hos oss på Randstad kallas dessa roller Branch Manager. En perfekt roll för dig som vill kombinera din tidigare ledarerfarenhet från bemannings- och rekryteringsbranschen med ditt brinnande intresse för att göra affärer. Du kommer till ett team som är engagerat, energifullt, affärsmässigt och kompetent. Medarbetarna brinner för att utveckla kunder och konsulter till att nå sin fulla potential.

 (Vänligen  notera att denna rekryteringsprocess tar  sommaruppehåll och tas upp igen i augusti.) 

Ansvarsområden

I denna roll så är du övergripande ansvarig för försäljning och leveransen och den generella marknadsutvecklingen i Stockholm. Du kommer att stötta och coacha dina medarbetare (konsultchefer) på ett inspirerande sätt så att regionens säljaktiviteter genererar resultat och att de får de bästa förutsättningarna för att lyckas. Medarbetarna är vår viktigaste tillgång och du behöver ha dem i fokus i varje beslut i kombination med resultat och strategier framåt. Du är också ansvarig för att säkerställa att det finns samstämmighet mellan de system/processer som används inom regionen och Randstad Sverige. 

Dina primära ansvarsområden innebär att:

  •  Vara ett föredöme för medarbetarna och stödja ledningens arbete, mål och strategier
  •  Säljledning, marknadsanalyser och i det ingår även viss egen marknadsbearbetning och  försäljning
  •  Utveckla och optimera verksamheten i regionen genom att leda ditt team till framgång
  •  Coacha och utveckla medarbetare och team att nå sin fulla potential

I rollen som Branch Manager ingår personal- och budgetansvar för både omsättning och resultat med kontinuerlig rapportering och uppföljning. Du kommer att ingå i den regionala ledningsgruppen och kommer att rapportera till Regional Director. I denna roll så utgår du ifrån vårt huvudkontor i Stockholm.  

Kvalifikationer

En av dina främsta motivationsfaktorer tror vi är ledarskapet; att få andra att växa, att bygga team och skapa kultur. Du har förmåga att inspirera och våga utmana och du står för stabilitet och trygghet. I en bransch som hela tiden förändras ser vi att du är uthållig, resultatinriktad och modig. Du agerar förebild för dina medarbetare genom att efterleva och marknadsföra våra kärnvärden:

- To know, to serve, to trust, simultaneous promotion of all interest och striving for perfection

Du har en stark affärsmässig drivkraft och en vilja att utveckla och coacha medarbetare för att de ska uppnå sin fulla potential och prestera sitt yttersta. Du vill fortsätta att utveckla Randstad Sweden till den lokalt marknadsledande aktören. 

Du har en relevant akademisk examen och framförallt ett par års erfarenhet från bemannings och rekryteringsbranschen. Du älskar affären, att samarbeta med dina kunder och branschens snabbrörliga tempo.

För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet från inhyrning med fokus på arbetare - för det är  hjärtat i vår affär. Du har ett stort nätverk av kunder och interaktionen med de är en av dina främsta motivationsfaktorer. Rollen kräver att du behärskar engelska i tal och skrift. Körkort är ett krav då tjänsten omfattar en hel del resor i regionen.

Som ledare agerar du föredömligt och har en stark drivkraft att leda andra med ett stort engagemang i det du gör. Du är trygg i dig själv och vill bidra med din erfarenhet av att driva en framgångsrik bemanningsaffär. 

Ansökan

Varmt välkommen in med din ansökan innan den 15 aug. Vänligen notera att denna process kommer att ta sommaruppehåll och att vi således kommer att påbörja urval etc. från mitten av augusti. För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Elin Holthe, Regional Director, på 0733-434913.

Ha en underbar sommar till dess!

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons