Affärsområdeschef park och försäljning

Skara Sommarland · Skara

·

Ansök senast 31 okt. (11 dagar kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Skara Sommarland är en nöjespark med vattenpark, med tivoli och tillhörande camping. Skara Sommarland anställer varje år ca 500 säsongsanställda för att driva sommarsäsongen som besöks av ca 300 000 gäster.

Skara Sommarland är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lunds tivoli, Kolmårdens djurpark, Furuviksparken och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Nu söker vi en driven, strukturerad och handlingskraftig person som vill driva och utveckla Skara Sommarlands operativa säsongsverksamhet.

Om rollen
Rollen som Affärsområdeschef (AO) park är bred och omfattar allt som våra gäster möter i parken. Som AO park ansvarar du för att säsongsverksamheten drivs säkert, effektivt och att våra gäster lämnar oss med minnen för livet. Du ansvarar för försäljningen i våra parkfood, kiosk och spelenheter samtidigt som du tillser att våra attraktioner snurrar säkert och effektivt.

Rollen är en del av Sommarlands ledningsgrupp och rapporterar till VD. Under säsongen kommer du att få hjälp att driva parkens olika funktioner av säsongsanställda Teamledare. Din roll handlar delvis om att förarbeta så att tydliga arbetsprocesser och arbetssätt finns för respektive funktion och Teamledare.

I tjänsten ingår följande arbetsuppgifter;

Personal och arbetsmiljöansvar över Teamledare, ca 20st. att upprätta lokalt utbud och arbetsprocesser att upprätta aktuella arbetsbeskrivningar och utbildningar för säsongsorganisationen budget- och resultatansvar för Spel/Butik/Kiosk/ Restaurang delaktig i koncerngemensamma diskussioner om säsongsverksamheten.

Din bakgrund
Till denna tjänst ser vi gärna att du har följande kunskaper och/eller erfarenheter:

Flerårig erfarenhet från en ledande roll med personalansvar Tidigare erfarenhet av arbetsmiljöarbete Tidigare erfarenhet från försäljning inom detaljhandel eller tjänsteföretag ses som meriterande.

Dina egenskaper

Vi letar efter en person som är självgående, strukturerad och säkerhetsmedveten. Vi söker en närvarande ledare som organiserar arbete och som är ute i driften och arbetar tillsammans med sina medarbetare. Du är affärsmässig och kan se samband mellan leverans och ekonomiskt resultat .

I denna roll kommer du att ha mycket kontakt med övriga parker inom koncernen och du förväntas arbeta tätt med dina kollegor i ledningsgruppen. Vi tror därför att du trivs med att skapa relationer och att arbeta i ett arbetsklimat som kännetecknas av ett gott och nära samarbete.

Övrigt

Arbetstiden är förlagd till dagtid. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Lön enligt överenskommelse.

En bakgrundskontroll kommer att ske på slutkandidat.

Sista ansökningsdagen är 31 oktober. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta gärna Elias Nelzén på 010-708 80 13 eller elias.nelzen@sommarland.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Skara Sommarland

Placering

Skara