Jobbsafari är en del avschibsted logo

Affärsmässig ansvarig elektriker till Firesafe

Affärsmässig ansvarig elektriker till Firesafe

Firesafe affärsområde Kontroll och underhåll brandskydd · Stockholm · Ansök senast 31 mars

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Som ansvarig elektriker inom affärsområde Kontroll och underhåll brandskydd, region Öst bidrar du till ett tryggare och mer brandsäkert samhälle genom att ta hand om en del av våra kunders totala behov av brandskydd. Du jobbar med en bredd av Firesafes tjänsteutbud inom ramen för våra kunders systematiska brandskyddsarbete, som
  • att utföra elinstallationer av bl.a nödljus och hänvisningsarmaturer
  • att bidra till regionens ny- och merförsäljning, innebärande kundkontakter mm
  • att ha ett övergripande ansvar för leverans av företagets elinstallationer samt att utbilda, kontrollera och delegera elbehörighet till tekniker/montörer
  • att ansvara för affärsområdets utveckling av elinstallationer och närliggande tjänsteleveranser till kund
Du är så mycket som möjligt hos våra kunder och har ett självständigt ansvar för att leva upp till våra åtaganden mot dem, med stor kvalitet. Dina dagar är omväxlande och du har många sociala kontakter. Du löser både dagliga utmaningar och hittar förbättringsmöjligheter för framtiden tillsammans med dina kollegor.

Vem är du?

Vi söker dig som är genuint intresserad av våra kunder och deras frågeställningar. Efter gymnasiet har du jobbat i några år, gärna med brandskydd, och du har Allmän Behörighet el.

För att trivas i tjänsten som ansvarig elektriker tycker du att det är roligt att sätta höga mål och jobba uthålligt för att nå dem. Du är entusiastisk, positiv och har förmåga att snabbt ställa om och anpassa dig till nya omständigheter. Du tycker det är viktigt att lära nytt och utveckla din kompetens och du delar gärna med dig av information och din expertis.

Du erbjuds

Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom din profession och brandskydd. Du blir en del av ett företag med mycket kompetens och yrkesskicklighet inom vårt område. Vi har marknadsmässiga villkor och är anslutna till Teknikavtalet. Vi bygger nu ett nytt företag - för dig som gillar utveckling och förändring är det en spännande utmaning.

Välkommen att kontakta regionchef Peter Hamrén på mobilnummer 010 155 09 29 om du vill veta mer om jobbet. Vänta inte med att skicka in din ansökan - vi kommer göra urval löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Firesafe affärsområde Kontroll och underhåll brandskydd

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons