Jobbsafari är en del avschibsted logo

Affärsinriktad konsultchef sökes till kontoret i Sundbyberg

Affärsinriktad konsultchef sökes till kontoret i Sundbyberg

Viva Bemanning AB · · Ansök senast 31 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du vara med på en resa utöver det vanliga?

Viva Bemanning är ett snabbt växande bolag som söker efter förstärkning för att kunna ta nästa steg i utvecklingen. Vi är etablerade och expanderar kraftigt inom vård, omsorg och skola där vi bemannar med främst sjuksköterskor, läkare och lärare.

Vi består i dagsläget av ett hårt arbetande team med mycket engagemang och positiv energi. Vi vill utveckla dig till en av marknadens bästa konsultchefer där du ska känna personlig utveckling varje dag som du även kommer ha nytta av i ditt privata liv. Det finns egentligen ingen begränsad uppsida på din lön, utan du väljer själv hur mycket tid du vill ge och kommer erhålla en ersättning därefter.

Vem vi söker

I din roll som konsultchef strävar du alltid efter att skapa relationer. Vi söker en rekryterare som vill jobba med relationsbaserad försäljning. Du ansvarar för hela bemanningsprocessen - d.v.s. från första kontakt, till dess att konsulten blivit matchad till rätt uppdrag, och vidare till att följa upp och bibehålla en professionell och långvarig relation.

För att passa in hos oss och klara av rollen som konsultchef krävs att du är social, målinriktad och kan arbeta i högt tempo. För långvariga relationer och professionalism är även disciplin en viktig faktor och vi ser även gärna att du är tävlingsinriktad. Det är även viktigt att du kan både skriva och tala flytande svenska. Tidigare erfarenhet inom sälj och/eller rekrytering kan anses vara meriterande och är ett krav.

Viva Bemanning erbjuder

  • Möjligheten att påverka din lön varje dag.
  • Goda utvecklingsmöjligheter och en tydlig karriärtrappa
  • Centralt beläget kontor fyllda med drivna och härliga kollegor
  • Löpande Coachning
  • Friskvårdbidrag

Om dig

Som person är du målinriktad och driven. Du älskar utmaningar och vill ständigt utvecklas inom försäljning. Inställningen och attityden är A-O hos oss och det värdesätter vi väldigt mycket och det söker vi hos vår nästa medarbetare.

Ansökan

Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vänta inte med att söka!

Arbetsplatsen är i Sundbyberg!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Viva Bemanning AB

Kontaktperson

Viva Bemanning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons