Affärsdriven VD till BJ Svets & Anläggning AB, Strängnäs

BJ Svets och Anläggning · Strängnäs

·

Ansök senast 30 mars (32 dagar kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

BJ Svets & Anläggning AB är ett ägarlett bolag med höga ambitioner både vad det gäller affären, kunderna och medarbetarna. Målsättningen är att vara ett föredöme inom branschen med en verksamhet som ska vara ekonomiskt, miljömässigt och socialt hållbar över tid.

Vi söker nu för BJs räkning en VD som ska fortsätta arbetet med att utveckla affären och verksamheten så att kunder och medarbetare fortsatt ska känna förtroende och stolthet för bolaget. Du behöver vara en trygg och erfaren ledare som är intresserad av att träffa kunder, samarbeta med ägarna, coacha och stötta medarbetarna och inte minst våga sätta höga mål.

BJs lokaler ligger i Strängnäs, ett stenkast från Mälarens strand.

Ansvarsområden

Med stor affärsmässighet leda driften av bolaget i enlighet med bolagsordning, affärsplan och strategiska dokument samt VD- och rapportinstruktion genom bolagets ledningsgrupp. Rollen innebär en förväntan att med ett tydligt ledarskap utveckla försäljningsarbetet, projekt och montage funktionen samt vidare modernisera och digitalisera ekonomifunktionen. Säkerställa att driften av Bolagets rörelse sker efter affärsmässiga, företagsekonomiska och även i övrigt sunda principer i administrativt, kommersiellt samt personalmässigt hänseende.

Vem är du?

För att lyckas som chef här behöver du ha tidigare erfarenhet av att självständigt och framgångsrikt drivit ett bolag eller ett affärsområde, gärna i liknande bransch med projekt, tillverkning och försäljning. Du behöver ha god vana av att leda personal och ett genuint intresse för projektuppföljning och ekonomistyrning. Sannolikt har du en akademisk utbildning inom ekonomi och gärna intresse och/eller erfarenhet av att genomföra digitala projekt.

Som person är du en "doer" som får saker att hända. Du gillar affärer och träffar gärna kunder och nätverkar i olika sammanhang. Ditt tydliga ledarskap präglas av en förmåga att lyssna, skapa och bibehålla goda relationer.

Vad erbjuder BJ Svets & Anläggning dig?

Här finns möjlighet att verka i ett bolag som har en tydlig värdegrund och vars yttersta ambition är att verksamheten ska lämna ett positivt avtryck nu och till kommande generationer.

Värdegrund: Vi värdesätter alla människors lika värde, välmående och erfarenheter som främjar vår utveckling.

Vision: Vara Nordens mest innovativa och hållbara prefabricerandebolag genom smarta lösningar för en smartare värld.

Affärsidé: Vårt hållbara bolag tar tillvara på medarbetarnas erfarenhet genom mångfald, kreativitet och driv, för att göra bolaget till förstahandsvalet för både nya och befintliga kunder samt medarbetare.

Placeringsort: Strängnäs

Om BJ Svets & Angläggning AB

BJ Svets & Anläggning är ett privatägt företag i Strängnäs. Företaget startades 1971 som ett enmansföretag av Bengt Jönsson, därav namnet BJ, och har sedan starten haft stål och svetsning som huvudverksamhet. Vårt hållbara bolag tar tillvara på medarbetarnas erfarenhet genom mångfald, kreativitet och driv, för att göra bolaget till förstahandsvalet för både nya och befintliga kunder samt medarbetare. Idag ägs och drivs företaget av Hans Jönsson över fyrtio anställda, ett antal inhyrda samt underentreprenörer arbetar i företagets produktionsanläggning och ute på olika montageplatser.

Läs mer på www.bjsvets.se.

I denna rekryteringsprocess samarbetar företaget med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Anette Wickholm på 070 712 98 08. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

BJ Svets och Anläggning

Placering

Strängnäs