Jobbsafari är en del avschibsted logo

Affärsdriven konsultchef till Clockwork Industri & Logistik

Affärsdriven konsultchef till Clockwork Industri & Logistik

Clockwork Bemanning & Rekrytering · Gävle · Ansök senast 23 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Drivs du av att göra affärer och samtidigt arbeta med personalfrågor? Nu förstärker vi vårt kontor i Gävle med ytterligare en konsultchef. Hos oss får du ett omväxlande, ansvarsfullt och självständigt arbete med stort fokus på kunder och affärer. Som säljande konsultchef inom Industri & Logistik är du ansvarig för att driva och utveckla befintliga och nya kundrelationer, Genom att förstå och sätta dig in i kundens utmaningar hjälper du kunden till ökad lönsamhet. Du har fullt personalansvar för våra uthyrda konsulter och rekryterar personal till uthyrningsverksamheten.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet från tjänsteförsäljning, gärna i kombination med akademisk utbildning inom HR eller logistikområdet. Har du dessutom erfarenhet från relevanta tjänster inom bemanningsbranschen, alternativt erfarenhet från personalledning är det meriterande. Vi ser också erfarenhet av arbete inom industri- eller logistikbranchen som en fördel då vi nu vill förstärka med en konsultchef till just det området.

För att trivas med jobbet som konsultchef hos oss måste du ha ettt högt eget driv, entreprenörstänk och vara resultatorienterad. Arbetet ställer också krav på social säkerhet, laganda och att du som person är förtroendeingivande och prestigelös. Eftersom arbetet ofta kräver snabba insatser är personliga egenskaper som flexibilitet och hög energinivå mycket viktigt. Du är en engagerad och lyhörd person med god administrativ förmåga som gillar att arbeta i en omväxlande tillvaro där ingen dag är den andra lik.

Välkommen men din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast 2020-12-23. För ytterligare information om tjänsten kontakta gärna Maria Lehnbom, tel: 0733-512710 mail: maria.lehnbom@clwork.se. Alternativt Linus Forslund tel: 0733-512737 mail: linus.forslund@clwork.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clockwork Bemanning & Rekrytering

Placering

Gävle

Kontaktperson

Maria Lehnbom

0733512710

Dela jobbannonsen

Anmäl annons