Jobbsafari är en del avschibsted logo

Affärsdriven kökssäljare sökes till Falun!

Affärsdriven kökssäljare sökes till Falun!

HärjedalsKök Falun · · Ansök senast 4 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Brinner du för att arbeta mot uppsatta mål och se resultat? Tycker du om att skapa relationer och har lätt för att prata med folk? Är du social, positiv och inte rädd för lite utmaningar? Då kan det mycket väl vara dig vi söker till rollen som Kökssäljare!

Om Härjedalskök:

Härjedalskök AB är en av Nordens största producenter av måttanpassade köksluckor. Vi har utvecklat ett unikt och miljövänligt koncept för köksförnyelse på befintlig stomme, med svensktillverkade produkter av hög kvalité. Kunderna anskaffas genom både central och lokal marknadsföring, där konsultation och rådgivning erbjuds i hemmet. Alltså är ingen dag den andra lik. Företaget består idag av ca 150 fantastiska medarbetare över hela Sverige. Vi arbetar i en spännande miljö med positiva och ambitiösa kollegor! Dina tidigare erfarenheter eller din bakgrund är av mindre betydelse, engagemanget och viljan att utvecklas är det viktigaste. Vi tycker mycket om kök, men ännu mer om människor!

Om tjänsten:

Rollen som kökssäljare är för dig som gillar att göra affärer, och tycker att det känns spännande att få hjälpa människor med deras designval i hjärtat av hemmet. Det innebär en självständig roll, med flexibla arbetstider och utmanande arbetsuppgifter. Rollen passar dig som drivs av att uppnå resultat samt blir sporrad av möjligheten att tillhöra försäljningens elitserie. Eftersom jobbet förutsätter bil, är B-körkort ett krav.

I rollen som kökssäljare kommer du att följa kunden under hela köpprocessen och göra våra kunders köksdrömmar till verklighet! Det innebär att inspirera och guida kunden bland alla våra smarta kökslösningar, hjälpa kunden att rita sitt kompletta kök samt att lägga en korrekt beställning av varor och därmed avsluta affären. Under hela denna process ansvarar du för att kunden blir omhändertagen på ett personligt och professionellt sätt.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som kökssäljare hos oss på HärjedalsKök ser vi att du är målmedveten, strukturerad, ansvarsfull och noggrann. Du trivs i en kommunikativ roll, och att möta människor i deras vardag. Att jobba flexibelt, såväl kvällar som helger, är inga problem. Du tycker även om att marknadsföra dig själv, företaget, konceptet och idéerna.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en vardag med stöttning av fantastiska kollegor, och roliga tävlingar. Du kommer ingå i ett dedikerat och sammansvetsat team som ger dig redskapen att lyckas, varje dag. Utöver detta erbjuder vi även en fast lön och provision utan tak, samt en säljutbildning genom HK Business School.

Om du tycker att tjänsten låter spännande så ser vi fram emot att ta del av din ansökan genom att du skickar in ditt CV och personliga brev till oss. Tillträdesdatum sker enligt överenskommelse. Arbetspassen är schemalagda både dagtid, kvällstid samt vissa helger. Vi hanterar ansökningarna löpandes, så tveka inte med att söka.

Varmt välkommen med din ansökan!

Besök oss gärna på våra sociala medier för en inblick i hur vardagen ser ut för oss på HärjedalsKök:

https://www.facebook.com/HarjedalsKok/

https://www.instagram.com/harjedalskok/?hl=sv

https://se.trustpilot.com/review/harjedalskok.se?utm_medium=trustbox&utm_source=MicroStar

https://www.youtube.com/watch?v=yiTLuG1Jowk

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

HärjedalsKök Falun

Kontaktperson

The We Select Company AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons