Jobbsafari är en del avschibsted logo

Affärsdriven Jobbkonsult sökes till Ludvika

Clockwork Global · Ludvika · Ansök senast 3 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Brinner du för att coacha och utveckla människor? Gillar du samtidigt att bygga långsiktiga relationer och nätverka med olika aktörer inom näringslivet? Då passar rollen som jobbkonsult dig! Global fortsätter att växa och vi vill nu förstärka kontoret i Ludvika med ytterligare en driven medarbetare.

Som jobbkonsult arbetar du primärt med att matcha deltagare mot arbetsmarknaden. I detta ingår att kartlägga, lära känna och coacha deltagare mot sysselsättning. Viktiga delar i arbetet är också att etablera och underhålla kontakter med företag och att arbeta administrativt mot Arbetsförmedlingen.
Att ta initiativ till affärer och skapa långsiktiga kontakter och samarbeten är en stor del av arbetet som jobbkonsult. För oss på Clockwork Global består dagarna inte bara av att hjälpa deltagaren till ett nytt jobb eller en utbildning - vi jobbar med människor för en bättre framtid!

Du kommer bli en del av vårt härliga gäng på Clockwork Ludvika som idag består av kollegor som arbetar med bland annat, rekrytering, bemanning samt inom Global.

Din profil

Du har:
  • Avslutad högskoleutbildning inom exempelvis ekonomi, personal eller studie- och yrkesvägledning.
  • Minst två års arbetslivserfarenhet (gärna i en administrativ roll).
  • Goda kunskaper i Officepaketet.
  • God systemvana.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift (meriterande är om du behärskar ytterligare ett eller flera språk).
En klar fördel är om du har ett stort och brett kontaktnät med företag och organisationer i Ludvikatrakten. För att kunna samverka och etablera nya relationer behöver du ha ett B- körkort. Vi tror att du kommer passa som jobbkonsult hos oss på Clockwork om du är en lagspelare som får energi av att skapa och bygga relationer med såväl deltagare som företagskontakter och andra relevanta aktörer. Du trivs med ett varierat arbete och motiveras av att arbeta med människor i förändring och utveckling.

Som person är du lyhörd, prestigelös och du har en god kommunikativ förmåga samt ett starkt engagemang och en god människokännedom.
För att hantera arbetet på bästa sätt är det viktigt att vara självständig, handlingskraftig, kunna fatta beslut och att ha förmåga att prioritera arbetsuppgifterna.

Ansökan

Är du vår nya kollega? Sök då tjänsten på vår hemsida www.clockworkpersonal.se senast 2021-01-03, intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. För mer information kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Shawn Afshari 073-351 27 90 eller Cecilia Blidberg Seppälä 073-351 27 39.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clockwork Global

Placering

Ludvika

Kontaktperson

Shawn Afshari

0733512790

Dela jobbannonsen

Anmäl annons