Jobbsafari är en del avschibsted logo

Affärsdrivande Projektledare

BALTIC BYGG STOCKHOLM AB · Upplands Väsby · Ansök senast 31 dec. (74 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Nu söker vi på Baltic bygg Stockholm en affärsinriktad projektledare som kan vara del i vår utveckling av kunder och verksamhet.

I rollen som Affärsinriktad projektledare ingår du i Baltic bygg Stockholm AB Projektavdelning, där vi erbjuder byggtjänster av varierande storlek och art.

Projektledning innebär att ta hand om ett sålt projekt från det att avtal ingåtts med kund, genom projektering, tillverkning och leverans fram till en slutlig överenskommelse med kunden om fullgjort avtal.

I det dagliga arbetet hanteras projekteringsfrågor, tidsplanering, vissa inköp, samordning av externa och interna resurser samt kvalitet och ekonomi inom projektets ramar.

För vissa typer av projekt ser vi gärna att även kalkylering, anbudsberäkning försäljning och Projektledning kan utföras i denna roll.

Vi består av 50 engagerade medarbetare som arbetar inom bygg och projektledning och produktion för bostäder, kontor, industri och övriga byggprojekt med placering i första hand i Stor stockholm men även övriga Sverige.

Man utgår i första hand från sitt arbetsområde men viss möjlighet till flexibilitet finns.

Vi söker en byggnadsingenjör med affärssinne med 5-10 års erfarenhet som inom bygg och anläggningsbranschen. Alternativt om du kommer från lång produktionserfarenhet och har införskaffat dig kunskaper inom projektledning och försäljning. Du kommer självständigt att få driva mindre projekt eller ingå i en projekteringsgrupp för större projekt. Vi tror att du har erfarenhet från entreprenadbranschen.

Arbetet kommer ha skiftande karaktär och innehålla försäljning, anbudsberäkning, projektledning, kalkylering samt till viss del projektering. Du ska vara nyfiken, idérik och kunna söka bra och rationella lösningar, till nytta för oss och för våra kunder.

På vårt kontor i Bandhagen. har vi ett nära samarbete med försäljning, produktion, logistik och montage. Inom vår verksamhet är vi beroende av varandra, vi hjälps åt och arbetar med att förbättra flöden i arbetet, detta ger ett mångskiftande och roligt arbetsinnehåll.

Vi tror du har ett brinnande intresse för kundrelationer, byggteknik och hållbart byggande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

BALTIC BYGG STOCKHOLM AB

Placering

Upplands Väsby

Kontaktperson

BALTIC BYGG STOCKHOLM AB

Ansök via mejl