Jobbsafari är en del avschibsted logo

Affärschef - sydved ab

Sydved AB · Värnamo · Ansök senast 26 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Sydved söker en affärsmässig, handlingskraftig och relationsskapande affärschef som vill vara med och utveckla vår verksamhet.

Sydved har en stark position och är ett av landets mest intressanta skogsföretag. Genom åren har vi, med lång tradition och högt fokus på starka och hållbara affärssamarbeten byggt ett stabilt varumärke. Tillsammans med kunder och skogsägare strävar vi efter en hållbar och lönsam verksamhet.

Vad innebär arbetet som affärschef
Som affärschef ansvarar du för att driva företagets nyckelaffärer, försäljning av timmer till externa sågverkskunder och inköp av fiber. Du har en position i företagets driftledning och har en roll i fält- och skogsledning.

I rollen förbereder och genomför du förhandlingar samt följer upp och administrerar ingångna avtal med våra större kunder. Du har förmågan att bygga starka relationer och vinnande samarbeten. Dina branschnära kunskaper och erfarenheter ger dig handlingskraft att ta ansvar i rollen och utveckla Sydveds affärer framåt. Ditt engagemang och relationsskapande är avgörande för att lyckas.

Du håller dig uppdaterad i branschen med en ständig omvärldsbevakning. Din affär leder till tydliga förväntningar på organisationen och driver verksamheten från virkesinköp till produktion och leverans. Du rapporterar till Sydveds verksamhetschef för fältorganisationen.

Vem är du?
Dina personliga egenskaper gör dig framgångsrik i mötet med kunder. Du är pålitlig, uppmärksam och utvecklingsinriktad. Din grundprofil är lösningsorienterad och du har en god förmåga att anpassa arbetssätt vid förändring. Du motiveras av att uppnå resultat och har en vana av såväl strategiskt som operativt agerande i affärer. Du har flera års erfarenhet av förhandlingar och goda ledaregenskaper så som lyhördhet, god kommunikation och mod.

Bakgrundsprofil för tjänsten:
  • Akademisk utbildning och/eller likvärdig erfarenhet
  • Branscherfarenhet
  • Goda datakunskaper
  • B- körkort
  • Engelska i tal och skrift
  • Bosättning inom Sydveds verksamhetsområde
I denna rekryteringen samarbetar Sydved med FSK GROUP AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 0370-302501. Ansök snarast på www.fskgroup.se. Vi hanterar urvalet löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sydved AB

Placering

Värnamo

Kontaktperson

Johan Sandahl

0370-30 25 01

Dela jobbannonsen

Anmäl annons