Jobbsafari är en del avschibsted logo

Advokat/biträdande jurist till Advokatfirman Centra

Advokat/biträdande jurist till Advokatfirman Centra

Advokatfirman Centra AB, · Stockholm · Ansök senast 12 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Advokatfirman Centra söker advokat eller biträdande jurist med erfarenhet av brottmål eller andra rättsområden inom humanjuridiken.

Vi är för närvarande tre advokater och en paralegal som arbetar på byrån och söker nu ytterligare medarbetare med jurist- eller jur. kand. examen.

I första hand söker vi någon med erfarenhet av arbete på advokatbyrå och/eller tingsmeritering. Tingsnotarietjänstgöring och goda betyg är extra meriterande men vi värdesätter även goda juridiska kunskaper, noggrannhet och förmågan att möta och hantera klienter i svåra skeden i livet.

Som medarbetare kommer du att få arbeta självständigt med ärenden och klienter men det finns alltid kollegor som man kan bolla med eller bara ta en paus med.

Vi erbjuder dig en möjlighet till såväl yrkesmässig som personlig utveckling tillsammans med oss i en öppen, modern och trevlig arbetsmiljö. Du blir en del av ett team som kännetecknas av starkt engagemang och höga ambitioner samt i en företagskultur som präglas av respekt, integritet och professionalism.

Vi har kontor på Kungsholmen nära Stockholms tingsrätt.

Skicka din ansökan (CV, personligt brev samt eventuella intyg) till info@advokatcentra.se. För frågor om tjänsten kan du vända dig till Elham Arshamfar på nr 0730-818060. Tillträde kan ske från och med 1 februari 2022 eller enligt överenskommelse. Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Advokatfirman Centra AB,

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Advokatfirman Centra AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons