Jobbsafari är en del avschibsted logo

Advokat sökes till kontor i Norrköping

Advokat sökes till kontor i Norrköping

AE NYSTRÖMS ADVOKATBYRÅ AB · Norrköping · Ansök senast 12 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Om verksamheten

AE Nyströms Advokatbyrå är en väletablerad och familjär advokatbyrå med lång erfarenhet inom särskilt migrationsrätt, brottmål och tvångsmål. Vi drivs av ett starkt engagemang och det personliga mötet. Med kreativt tänkande försöker vi se möjligheter och inte problem.

Byrån har idag 2 verksamma advokater samt en biträdande jurist. Till vår hjälp har vi också administrativ personal. Vi har för närvarande huvudkontor i Stockholm och mottagningskontor i Norrköping och Flen. Vi kommer under februari öppna filial i Norrköping och söker en driven advokat som vill vara med och starta upp filialen.

Om tjänsten vi söker

Vi söker en självständig och erfaren advokat som kan vara ansvarig för vårt nyöppnade Norrköpingskontor. Då våra klienter ofta befinner sig i en särskilt utsatt situation krävs att du som arbetar hos oss har ett stort engagemang och en förståelse för både juridik och människor. Särskild erfarenhet inom brottmål är nödvändigt då arbetsuppgifterna främst kommer innebära arbete som försvarare, särskild företrädare och målsägandebiträde.

Den huvudsakliga arbetsplatsen kommer vara förlagd till Norrköping men det kommer även finnas möjlighet till kontorsplats i Stockholm och Flen om så behövs. Även om arbetet kommer att vara självständigt är gemenskap och utbildning en viktig faktor för oss på AE Nyströms Advokatbyrå, innebärande att kontakten med övriga på byrån kommer att vara viktig och omfattande.

Tjänsten kommer att tillsättas snarast varför urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ansökan skickas till viktoria@aenystrom.se. Anställningen är heltid. Lön enligt överenskommelse

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AE NYSTRÖMS ADVOKATBYRÅ AB

Placering

Norrköping

Kontaktperson

Ae Nyströms Advokatbyrå AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons