Jobbsafari är en del avschibsted logo

Advokat eller erfaren jurist med processinriktning

Advokat eller erfaren jurist med processinriktning

Vernia Advokatbyrå AB · Stockholm · Ansök senast 28 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vernia Advokatbyrå erbjuder sina kunder rådgivning, tvistelösning och biträde inför domstolar och myndigheter. Vi arbetar med alla områden inom privaträtten, särskilt med arbetsrätt för löntagare och med familjerätt.

Vernia Advokatbyrå är ett modernt tjänsteföretag i ständig utveckling. Genom att skapa goda förutsättningar för våra anställda bygger vi en långsiktigt stabil verksamhet. Vi sätter stort värde på att vara en öppen och jämlik arbetsplats präglad av mångfald och respekt för människors olikheter. Våra medarbetares idéer och erfarenheter är en viktig del av företagets framsteg.

Vi når nya kundgrupper genom att arbeta målmedvetet med tydlighet, förtroende och kommunikation. Därför har vi hög efterfrågan på våra tjänster och söker nu dig som vill arbeta långsiktigt inom våra rättsområden.

Arbetet är mycket varierande och utvecklande. Du kommer att arbeta självständigt med tvistelösning och processföring i domstol. Du kommer att möta människor från många olika bakgrunder, i livets alla skeden, för att erbjuda dem lösningar utifrån deras egna förutsättningar.

Du kommer att arbeta med eget klientansvar. Vi söker därför dig som har en god förmåga att bygga och vårda egna klientrelationer. Det är viktigt för oss att du tidigare visat prov på företagsamhet. Du kommer att arbeta med rådgivning inom många rättsområden och vi värdesätter därför breda kunskaper och erfarenheter.

Vi tror att du har erfarenhet från liknade arbete, domstol, bolag eller myndighet. Du är ambitiös, noggrann och engagerad i arbetet med klienter. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper i vår bedömning av sökandena.

Tjänsten kräver

Juristexamen

Mycket god svenska och engelska i tal och skrift.

Erfarenhet av juridiskt arbete, processerfarenhet, och arbete med egna klienter.

Meriterande

Erfarenhet av arbete hos advokatbyrå, domstol eller myndighet.

Språkkunskaper


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vernia Advokatbyrå AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Vernia Advokatbyrå AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons