Jobbsafari är en del avschibsted logo

ADR Tankbilschaufför

UTT UNITED TRANSPORT TANKCONTAINERS AKTIEBOLAG · · Ansök senast 12 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Den Hartogh Logistics är en ledande bulkleverantör av logistiktjänster för kemikalie, gas, polymer och torr bulk industrin. Säkerhet och operativ excellens är inbäddade i vår kultur. Vi känner till värdet av nätverk och partnerskap och strävar därför efter att utveckla SMARTA logistiklösningar tillsammans med våra kunder och leverantörer. Vi är en familjeägd organisation och vi grundades 1920. Vårt huvudkontor ligger i Rotterdam, Nederländerna. Den Hartogh har en närvaro i alla delar av världen, med lokaler på 43 olika platser. Företaget sysselsätter över 1 900 personer; Den moderna utrustningen omfattar över 18.850 tankcontainrar, 7 300 torra bulkbehållare, 1000 trailers, 400 tankbilar och 650 lastbilar. För att stödja vår tillväxt rekryterar Den Hartogh Logistics Chaufförer


Den Hartogh tar säkerhet på största allvar och erbjuder alla våra chaufförer årliga utbildningar för att säkerställa att chaufförerna inte utsätts för onödiga risker i samband med lastningar/lossningar.


Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av att köra flytande och att du kan arbeta självständigt.

(Men inte ett krav)


Det vi erbjuder är fina nya bilar ett trevligt gäng av både chaufförer och planerare där säkerhet alltid är nummer ett! Bilarna står stationerade strax utanför Göteborg.


Vi ser fram emot att höra från dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

UTT UNITED TRANSPORT TANKCONTAINERS AKTIEBOLAG

Kontaktperson

Den Hartogh Logistics AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons