Jobbsafari är en del avschibsted logo

Administratörer till kommande deltidsuppdrag på myndighet!

Administratörer till kommande deltidsuppdrag på myndighet!

Perido AB · Stockholm · Ansök senast 11 feb.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en stjärna på administration som trivs med att arbeta utifrån uppsatta riktlinjer? Tycker du att det är viktigt med god struktur, ordning och reda? I så fall vill vi gärna veta mer om dig! Vi är nämligen på jakt efter vassa administratörer till kommande myndighetsuppdrag på deltid i Stockholmsområdet. Läs vidare!

Om tjänsten

Administration är ett av Peridos största arbetsområden och vi ser ett stort behov av administratörer hos myndigheter och offentliga verksamheter i Stockholmsregionen. Nu söker vi dig som vill arbeta på deltid vid behov och vi ser gärna att du har någon annan hudsaklig sysselsättning på sidan om – så som studier eller annat arbete som kan intygas. Du blir kontaktad av en rekryterare så snart vi hittar ett uppdrag som matchar din profil!

Dina arbetsuppgifter

Som administratör kommer du att arbeta med ett brett spann av administrativa uppgifter. Rollen innebär ofta många kontaktytor och därför kommer din servicesida att få stort utrymme. Exakta arbetsuppgifter kan variera beroende på myndighet, men detta är några som kommer bli aktuella:

  • Sköta administrativa rutiner
  • Planera och samordna
  • Vara ett operativt stöd för verksamheten
  • Formulera brev, protokoll, dokumentation m.m.
  • Hantera återkommande arbetsuppgifter (exempelvis kopiering, sortering och posthantering)
  • Assistera och ge service till en eller flera personer (exempelvis en chef eller en avdelning)
  • Hantera kontakter med anställda och allmänhet
  • Göra enklare beräkningar, sammanställningar och diagram
  • Göra kalender- & mötesbokningar
  • Utföra reseplanering

Dina egenskaper

Vi söker dig som är flexibel och har ett positivt förhållningssätt till allt du tar dig an. Du utför arbetsuppgifterna med god struktur och noggrannhet samt är mån om att ge den bästa servicen. Du trivs som bäst när tempot är högt. Med god prioriteringsförmåga kan du bedöma vad som behöver göras först och du ser alltid till att det du levererar håller god kvalité. Slutligen är vi övertygade om att du som kommer lyckas i rollen besitter en god pedagogisk förmåga, är social och trygg i dig själv.

Om du känner att detta kan vara något för dig så är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vi söker dig som har:

  • Gymnasial utbildning
  • Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete
  • Annan huvudsaklig sysselsättning (ex. studier eller annat arbete)
  • Goda kunskaper i MS Office
  • Lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift, även på engelska

Omfattning och tillträde

Deltid, vid behov. Tillträde enligt överenskommelse.

Skicka in din ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänsten referensnummer 32444 i ämnesraden.

Om Perido

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet, såväl medarbetare som konsulter. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Peridokonsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk www.perido.se/lediga-jobb/.

#jobbjustnu

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Perido AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Perido AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons