Jobbsafari är en del avschibsted logo

Administratör till Stockholm Exergi

Administratör till Stockholm Exergi

Studentwork Sverige · Stockholm · Ansök senast 25 jan.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Stockholm Exergi är stockholmarnas energibolag. Dygnet runt, året om, tryggar vi den växande Stockholmsregionens tillgång till värme, kyla, el samt hantering av avfallstjänster. Samtidigt bidrar vi till att göra Stockholm till en attraktiv och mer hållbar stad med potential att bli världens första klimatpositiva huvudstad.

Stockholm Exergi är ett energibolag ägt av Stockholm stad och Fortum och bolaget har cirka 700 anställda.

Dina arbetsuppgifter

Rollen innefattar ett mycket
varierande administrativt arbete samt kundsupport, med tekniska inslag och många kundkontakter. Du ansvarar för onboarding av nya tjänstekunder samt administration i samband med leverans av tjänst. Du får också vara delaktigt i att effektivisera administrationen t.ex. genom digitalisering och automation. Du kommer tillhöra en avdelning där mycket positivt är på gång och du får kunniga och hjälpsamma kollegor.

Detta är ett konsultuppdrag med start 7 december och som löper 6 månader framåt, med god chans till förlängning/överrekrytering.

Din profil
Vi tror att du är
en administratör ut i fingerspetsarna, du är snabb av dig och gillar att ha mycket på gång. Du drivs av att få saker att hända och gå i mål samt är självgående, ordningsam och noggrann. Du gillar kundkontakt, är serviceminded och har ett eget driv.

Vi söker dig som
har erfarenhet från en mer avancerad kundsupport, har mycket goda datakunskaper, samt är flytande i svenska, både i tal och skrift. Du bör ha ett stort teknikintresse och en utbildning inom och/eller erfarenhet från branscher så som energi, fastighet, VVS eller bygg är högst meriterande.

Om Studentwork
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års erfarenhet. Vi är verksamma inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration.

Vi på Studentwork ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Mailet kommer från Psycruit och det tar cirka 10 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Studentwork kommer svaren gås igenom mer ingående.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Studentwork Sverige

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons