Administratör till Norra centrums förskolor

Tyresö kommun · Tyresö

·

Ansök senast 30 sep.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker en serviceinriktad administratör till Norra centrums förskolor i Tyresö kommun.
Tyresö kommun är inne i ett spännande utvecklingsarbete av kommunens förskolor för att skapa likvärdiga förutsättningar till en god pedagogisk verksamhet för varje barn. Sagan och Stimmets förskolor tillhör enheten Norra centrums förskolor. På Sagans förskola har vi nyligen startat en verksamhet, Hoppetossan som riktar sig till vårdnadshavare som har obekväma arbetstider. Förskolorna ligger centralt, nära Tyresö centrum med närhet till natur och bra kommunikationer.

Om tjänsten
Som administratör hos oss kommer du att arbeta nära enhetens rektor och samordnare för Hoppetossan verksamhet. Din uppgift blir att ansvara för de administrativa uppgifterna för enhetens förskolor. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att arbeta med schemaläggning, vårt lönesystem Heroma samt beställning och fakturahantering i Visma Proceedo. Du kommer också att vara delaktig i budgetarbetet, arbeta med andra administrativa uppgifter, så som handläggning av vikarieanskaffning, upprättande av dokument, protokollskrivning och arkivering.

Hos oss får du ett varierat arbete med stor självständighet och möjlighet att utvecklas och ta eget ansvar. För rätt person finns det stora möjligheter att utforma och påverka sitt uppdrag.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med möjlighet att arbeta hel- eller deltid(75%) enligt överenskommelse. Tillträde snarats eller enligt överenskommelse.

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som administratör och ser det som meriterande om du har en pedagogisk kunskap. Du har som lägst gymnasieutbildning, det är meriterande med en eftergymnasial utbildning med administrativ inriktning. Erfarenhet av schemaläggning och god IT vana är ett krav för att du ska kunna sätta dig in i och lära dig nya system. Du kommunicerare lätt i tal och skrift.

För att trivas hos oss i din roll som administratör bör du vara prestigelös, positiv, lösningsfokuserad och självständig. Du är intresserad av utveckling och har en serviceinriktad personlighet.

Välkommen med din ansökan

Låter det här som en tjänst för dig, då är du välkommen med din ansökan senast 30 september 2020. Intervjuer kan komma att ske löpande.

Har du några frågor? Kontakta oss då via e-post eller telefon:
Rektor; Yvonne Haldrup, 08-578 296 82, yvonne.haldrup@tyreso.se

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationer finner du här
Barn- och utbildningsförvaltningen
Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ansvarar för hela utbildningskedjan - från förskola till vuxenutbildning. Vi ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare, barn och elever kan växa och lyckas. Gemensamt för alla våra verksamheter är helhetstänk, likvärdighet och ett nära pedagogiskt ledarskap. Tillsammans skapar vi en utbildning för var och en.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tyresö kommun

Placering

Tyresö