Jobbsafari är en del avschibsted logo

Administratör sökes till Påvelundsskolan 7-9

Administratör sökes till Påvelundsskolan 7-9

Göteborgs Stad · Göteborg · Ansök senast 1 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om arbetsplatsen
I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen. Bli en av oss! Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att: * öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande. * skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat. * öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar. Göteborgs grundskoleförvaltning är en av de största skolförvaltningarna i Sverige och ansvarar för stadens kommunala skolor från förskoleklass till årskurs nio, grundsärskolan och fritidshem. I förvaltningen finns 162 kommunala grundskolor där nästan 61 000 elever varje dag går i skolan. Hela förvaltningen har cirka 8 800 medarbetare som gemensamt arbetar med att utveckla och ta hand om verksamheten - tillsammans banar vi väg för framtidens skola. Följ gärna vår resa på Linkedin https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning

Arbetsuppgifter
Påvelundsskolan 7-9 i Västra Göteborg söker en administratör. Skolan har idag ca 600 elever i grundskola. Skolan ligger i ett villaområde med nära till skog och hav. Vi står även inför en utbyggnad med start 2021 och planerat färdigställande våren 2025. Som administratör är din roll att bistå rektor, lärare och elever med ett rättssäkert och effektivt administrativt stöd samt bistå skolans verksamhet i flertalet administrativa processer men också i de praktiska göromål som finns på en skola. I dina dagliga arbetsuppgifter har du ett nära samarbete med ledningen i deras administrativa arbete. Arbetet innefattar personal- och löneadministration, betygsregistrering och kan även innefatta viss vikarieanskaffning. Du kommer också arbeta med ekonomiadministration såsom beställningar, fakturering och kontering av fakturor. Du är också skolans ansikte utåt. Låter det här som en tjänst som kan vara intressant för dig? Då vill vi veta mer om dig, skicka gärna in din ansökan redan idag!

Kvalifikationer
Rollen som administratör kräver att du är samarbetsinriktad och förstår det gemensamma uppdraget, agerar utifrån det och bidrar till helheten. Eftersom du kommer att ha kontakt med många människor ser vi att du har ett mycket gott bemötande och en god känsla för service och gillar att varje dag inte alltid är den andra lik. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt, är noggrann och tar egna initiativ. Du har en förmåga att skapa förtroendefulla relationer, vilket krävs då arbetet innebär mycket kontakter med rektor, medarbetare och besökare. Du tycker om att samarbeta och att vara en "lagspelare" samt har en helhetssyn där du kan sätta ditt eget och skolans arbete i ett större sammanhang. För att trivas och lyckas i rollen har du intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och du anstränger dig för att hitta lösningar med verksamhetens bästa i fokus. Uppdraget som administratör kräver att du är strukturerad och använder tiden effektivt, arbetar systematiskt, metodiskt och är mån om att slutföra det du påbörjat på rätt sätt. Är du en lyhörd och serviceinriktad person som trivs med en variation av arbetsuppgifter kan du vara den vi söker. I rollen ser du även möjlighet till förändringar och skapar situationer där nya idéer och förslag kan utvecklas. Du motiverar och beskriver pedagogiskt förändringar samt hanterar kritik mot förändring på ett konstruktivt sätt. Vi söker dig som har: * Eftergymnasial utbildning, gärna inom administration. * Minst tre års kvalificerad administrativ erfarenhet av chefsstöd * Erfarenhet av att ha arbetat i och hanterat flera olika IT-system såsom Procapita, Personec och Proceedo. * Erfarenhet och goda kunskaper inom inköp- och löneprocessen. Välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande. Observera att intresseanmälan endast är aktuell för dig som är tillsvidareanställd i Grundskoleförvaltningen Göteborgs Stad.

Övrigt
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd. Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida. Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Göteborgs Stad

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Karin Södersten

070 240 51 19

Dela jobbannonsen

Anmäl annons