Kundtjänstmedarbetare sökes till Kista

Framtiden · Stockholm

·

Ansök senast 8 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du arbeta i ett växande företag med lön som kärnverksamhet? Är du nyfiken, ivriga att lära dig mer och hängiven att ge bra kundservice? Vi har den perfekta rollen för dig!
Start omgående

Dina arbetsuppgifter

Rollen som Client Service Representative innebär vardaglig kontakt, via e-post och telefon, med kunder och se till att alla får ett personligt och professionellt bemötande. Vår kund tror på vikten av att ge bra kundservice och i rollen kommer du att ansvara för inkommande e-postmeddelanden och telefonsamtal inom ett brett spektrum av frågor av företagets kunder. Du svarar på supportfrågor, primärt när det gäller systemet som används för tidrapportering, Flex HRM. Arbetet inkluderar också att svara på frågor gällande lönespecifikationer och övriga lönerelaterade frågor. Utöver detta är vissa administrativa uppgifter också en del av rollen, såsom att tillhandahålla anställningsintyg och hjälpa till med granskning av reseräkningar.

Din profil

Att vara en del av supportteamet betyder att du är den primära kommunikationen mellan vår kund och företagets kunder. Därför tror vi att du är motiverad i ditt arbete och en problemlösare som är engagerad i att leverera en god kundupplevelse. Du förstår värdet hos kunden och du vet att ingen kund är den andra lik. Du är utmärkt i din kommunikation och har ett öga för detaljer. Vi hoppas att din positiva inställning får dig att se lösningar där andra ser problem.

Vi letar efter någon som lever efter, och omfamnar vår kunds kärnvärden:
  • Vi agerar ansvarsfullt
  • Vi är pålitliga
  • Vi har kul medan vi arbetar
Förutom dina personliga drag ser vi att du:
  • Erfarenhet av kundsupport
  • Mycket god datorvana (Excel och Outlook)
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Det är meriterande om du har:
  • Utbildning/erfarenhet av att ha arbetat med lön och HR
  • Erfarenhet av Flex HRM
Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Ort: Stockholm, Kista

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Framtiden

Placering

Stockholm