Administratör med inriktning planering hemtjänst

Göteborgs Stad · Göteborg

·

Ansök senast 2 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om arbetsplatsen
Västra Hisingen består av Torslanda och Biskopsgården och här bor cirka 57 000 människor med en spännande blandning av olika bakgrund och kultur. I vår stadsdel är vi övertygade om att när invånare och medarbetare får inflytande och känner delaktighet, skapar vi en bättre vardag för alla. Som en av våra 1 700 skickliga medarbetare är du med och utvecklar stadsdelen och ett långsiktigt hållbart Göteborg genom att ge våra invånare service av hög kvalitet. Välkommen till en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, arbetar tillsammans och tänker nytt.

Arbetsuppgifter
Sektor Äldreomsorg och Hälso- och sjukvård erbjuder dig ett arbete med tillgång till ett nära ledarskap där du upplever en känsla av sammanhang. Vi tror nämligen att det ger förutsättningar för både dig och verksamheten att utvecklas! Äldreomsorgen i Västra Hisingen har som syfte att skapa kontinuitet och en hög kvalitet för våra omsorgstagare. Uppdraget som administratör med inriktning planering Hemtjänst är till för att säkerställa arbetet med att möta den enskildes behov av vård och omsorg. Du skall också ge förutsättningar för en god planerad verksamhet. Uppdraget utgår från vård- och omsorgsprocessen, och har till uppgift att kvalitetssäkra planeringen utifrån individens behov. I rollen ingår i huvudsak att: - på delegering av chef vara uppdragsmottagare genom Treserva - ansvara för planeringsprocessen - att göra en digital planering - koordinera för den dagliga driften för medarbetarna - administration för den dagliga driften - samarbeta och samverka med medarbetare, chef och övrig verksamhet - korttidsplanering av bemanning - uppföljning på uppdrag av chef - ta fram rapporter och göra statistisk analys Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasiekompetens. Du skall ha arbetslivserfarenhet inom hemtjänst och hög IT-kompetens. Vi arbetar i PluGo och det är ett krav att du tidigare arbetet med systemet. Vidare skall du ha arbetat med brukar- och personalplanering i Phoniro, Kompanion och MA/Multi Access. Vi vill att du har logistisk förmåga då arbetet är av sådan karaktär. Du behöver även ha förmåga att fördela arbetsuppgifter på ett pedagogiskt sätt samt ha ett ekonomiskt tänk. Vi värdesätter att du har en positiv inställning, är engagerad och har hög social kompetens! Du vill tillsammans med oss vara med och skapa en Attraktiv hemtjänst!

Övrigt
Urval och intervjuerna kommer att påbörjas under ansökningsperioden så vänta inte med din ansökan! Göteborgs Stad genomgår en förändring där 10 stadsdelsförvaltningar kommer att ombildas till nya förvaltningar 1 januari 2021. Denna omorganisation kan komma att påverka denna tjänst. Läs mer på http://www.goteborg.se och Ny nämndorganisation 2021. Vi värnar om våra medarbetares hälsa och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, rabatterade träningskort och cykelförmån. Vi har rökfri arbetstid. Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk i förvaltningens eller stadens omställningsarbete.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Göteborgs Stad

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Ann-Sofi Persson

031-366 66 87