Jobbsafari är en del avschibsted logo

Administratör masterdata

Chefs Culinar AB · Burlöv · Ansök senast 14 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Chefs Culinar söker en noggrann, strukturerad och serviceinriktad administratör för masterdata till enheten i Malmö.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter

Som masterdataadministratör ansvarar du för att kvalitetssäkra och förvalta masterdata för artiklar i affärssystemet och i webshopen. Du ansvarar för att underhålla leverantörer, priser, rabatter, marginaler, påslag och stöd i affärssystemet. Du kommer också att medverka i utveckling av lösningar för automatisering och utökat systemstöd för hantering av artikeldata, priser och marginaler.

Arbetsuppgifterna innebär både rutinuppgifter och dagliga utmaningar och ställer krav på ansvarstagande, uthållighet och engagemang för att säkerställa en utmärkt kvalitet på vår masterdata.

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är;

  • Kvalitetssäkra och registrera nya artiklar i systemet och i webshopen
  • Underhålla befintliga artiklar (uppdatera leverantör, ursprungsland osv.)
  • Hantera prisuppdateringar från leverantörerna
  • Säkerställa aktuella certifikat från leverantörerna
  • Rapportera försäljning till berörda myndigheter

Du kommer att ha många kontaktytor i tjänsten och dagligen hantera frågor från säljare, inköpare och leverantörer.

Kompetenser, erfarenhet och personliga egenskaper

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom inköp, ekonomi, logistik, supply chain management eller motsvarande, och/eller flerårig erfarenhet av arbete med masterdata. Du kommer att vara en viktig del av ett litet team vilket ställer krav på ansvarstagande och stabilitet.

Arbetsuppgifterna kräver att du är strukturerad och metodisk i ditt arbete, samtidigt som du kan hantera att ofta bli avbruten av frågor och ärenden som kräver din omedelbara insats.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är noggrann och har sinne för detaljer samtidigt som du är serviceorienterad, kommunikativ och lösningsorienterad i ditt arbete. Det är också viktigt att du är stresstålig och kan klara av att hålla många bollar i luften under en arbetsdag.

Vi förutsätter att du har goda allmänna datorkunskaper, har erfarenhet av affärssystem och goda kunskaper i Excel. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Tyska och danska är meriterande.

Det underlättar för dig om du har körkort och tillgång till bil.

Chefs Culinar erbjuder dig

Du kommer att arbeta i en kreativ, utvecklingsorienterad och dynamisk miljö med engagerade kollegor. Chefs Culinar är inne i en expansiv fas med många spännande utmaningar och utvecklingsmöjligheter för såväl företaget som medarbetarna.

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Start så snart som möjligt.

Ansökan

Är du personen vi söker? Sök gärna tjänsten redan idag, då vi gör löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Fredrik Nathorst-Westfelt, fredrik.nw@chefsculinar.se, 073-252 54 42.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Chefs Culinar AB

Placering

Burlöv

Kontaktperson

Chefs Culinar AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons