Jobbsafari är en del avschibsted logo

Administratör / Kundmottagare till Bilbolagets skadeverkstad

Administratör / Kundmottagare till Bilbolagets skadeverkstad

Bravura · Umeå · Ansök senast 27 jan.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Trivs du i en social roll som innebär en varierad vardag och som präglas av service? Har du ett intresse för bilar och vill bli riktigt duktig på det du gör? Du får stort eget ansvar men arbetar nära tillsammans med övriga i teamet. Låter detta som att det passar dig? Då kan du vara Bilbolagets nästa medarbetare!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Bilbolaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Bilbolaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som en anställd. För dig som är ny på arbetsmarknaden är konsultuppdrag ett bra sätt att testa olika uppdrag, knyta kontakter och bygga upp ett konkurrenskraftigt cv. Läs mer om vad det innebär att vara konsult på Bravuras hemsida.

Om företaget

Bilbolaget är en stor och framgångsrik aktör som har funnits sedan 1932 och verkar inom en rad olika områden inom bilägande. De ägs av Persson Invest som är ett kapitalstarkt bolag. Idag är Bilbolaget Norrlands ledande återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia, Ford och begagnat. Bilbolaget säljer personbilar och transportbilar, har en hyrbilsverksamhet, en verkstad, däckhotell, de erbjuder tankning och tvätt samt har välsorterade bildelsbutiker. De finns på 14 orter i Norra Sverige, och idag är det totalt omkring 500 medarbetare. Bilbolaget strävar efter att vara en arbetsplats som kännetecknas av omtanke, tillgänglighet och kompetens.

I Umeå kommer du till Bilbolagets nyrenoverade lokaler där de är en auktoriserad återförsäljare av Volvo, Renault och Daica. De har precis även utökat deras portfölj med Polestar. I Umeå finns det tre olika avdelningar varav skadeverkstaden är en av dessa. Här jobbar sex mekaniker och en kundmottagare tillsammans med skadechefen för att uppnå hög kundnöjdhet.

Arbetsuppgifter

I rollen som administratör på skadeverkstaden arbetar du i en bred och serviceinriktad funktion där du har i uppgift att genomföra skadebesiktningar, kundhantering samt fakturering och uppföljning. Dagligen har du kontakt med kunder via telefon för tidbokning eller frågor kring pågående ärenden. Utöver detta möter du kund vid in- och utlämnande av bilar till verkstaden och arbetar kontinuerligt med att säkerställa en hög kundnöjdhet.

Tillsammans med skadechefen planerar och omfördelar arbetet i verkstaden för att optimera dagen för skadereparatörerna.

* Genomföra skadebesiktningar
* Administrera fakturor och övrig dokumentation
* Säkerställa god kvalité och service gentemot kunder
* Planera arbetet i verkstaden

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* God vana av kundservice
* Stort intresse för bilar
* God administrativ kunskap
* God kunskap i svenska i både tal och skrift
* Tidigare erfarenhet av liknande roller är meriterande

För denna roll är det de personliga egenskaperna som är av stört vikt! Vi söker dig som alltid sätter kunden i främsta fokus och du anstränger dig för att överträffa kundens förväntningar. Vi tror att du är en driven person med en stark vilja att lära dig det du inte kan. Vidare är du en kreativ person som tar dig an problem på ett lösningsorienterat sätt och gärna delar dina tankar och idéer för att utveckla verksamheten. Du trivs bäst att arbeta i team och ställer gärna upp att stötta andra.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Umeå
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Administratör, skadeverkstad, skadehantering, skadebesiktning, kundhantering, kundservice, administration, kundmottagare, verkstad, bilhandlare, bil, fordon, administration, Volvo, Polestar, Västerbotten, bilbolaget, Umeå, heltid

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Umeå

Dela jobbannonsen

Anmäl annons