Administratör Guldhedsskolan

Göteborgs Stad · Göteborg

·

Ansök senast 3 dec. (7 dagar kvar)

Om arbetsplatsen
I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen. Bli en av oss! Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att: * öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande. * skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat. * öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar. Göteborgs grundskoleförvaltning är en av de största skolförvaltningarna i Sverige och ansvarar för stadens kommunala skolor från förskoleklass till årskurs nio, grundsärskolan och fritidshem. I förvaltningen finns 162 kommunala grundskolor där nästan 61 000 elever varje dag går i skolan. Hela förvaltningen har cirka 8 800 medarbetare som gemensamt arbetar med att utveckla och ta hand om verksamheten - tillsammans banar vi väg för framtidens skola. Följ gärna vår resa på Linkedin https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning

Arbetsuppgifter
Guldhedsskolan ligger vid knutpunkten Wavrinskys plats och här finns cirka 500 elever från årskurs 3 till 9. Från och med nästa läsår kommer vi att ha klasser från årskurs F till 9. Vi söker nu en administratör. I tjänsten ligger dels skoladminstrativt arbete i Personec och Hjärntorget och dels ansvar för IT-frågor och -hantering, samt vikarieanskaffning för hela skolan. Du ska samordna allt vikariearbete, d.v.s. ta emot frånvaroanmälningar, lägga beställningar hos Bemanningsenheten, lämna ut nycklar och schema, samla in och förmedla arbetsuppgifter och fylla i närvaro efter lektionerna/skoldagen. Dessutom kan eget vikarierande komma ifråga vid tillfällen då vi inte får in vikarier/får in vikarier i tid på morgon/eftermiddag.

Kvalifikationer
Du som söker skall ha goda kunskaper i personalprogram som t.ex. Personec, Hjärntorget och IT-frågor på övergripande och lokal nivå. Du skall dessutom ha pedagogisk erfarenhet för att kunna vikariera i klasser 3-9 (F-9), samt kännedom om stadens rutiner och regelverk för vikarieanskaffning. Arbetsdagen börjar ca 06.30 och sluttiden kan variera över veckans dagar, utifrån aktuell situation. Välkommen med din ansökan! Tjänsten tillsätts under förbehåll att den inte tas i anspråk av redan tillsvidareanställd personal.

Övrigt
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd. Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida. Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Göteborgs Stad

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Susanne Söderberg

031-365 71 17