Jobbsafari är en del avschibsted logo

Administrativ support inom kvalitet i Malmö

Administrativ support inom kvalitet i Malmö

TNG Group AB · Malmö · Ansök senast 26 okt.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en noggrann och detaljorienterad administratör som är tillgänglig för konsultuppdrag med omgående start i Malmö?

Vår kund behöver omgående avlastning i sitt transfereringsarbete då en stor volym dokument ska flyttas från ett system till ett annat. Vi söker en administratör som är duktig på att snabbt sätta sig in i nya arbetsuppgifter och arbeta fokuserat och strukturerat. Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad - oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:
  • Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
  • Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef - allt för att du ska få utvecklade uppdrag på trivsamma arbetsplatser.
  • Knipa en plats i vårt nätverk med TNG-konsulter inom administration. Här får du också möjlighet att utbyta erfarenheter och träffa andra konsulter på sociala aktiviteter som vi återkommande arrangerar.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att tillhöra ett administrativt team som stöttar verksamheten inom kvalitetsområdet.
Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
  • Enklare ändringar i kvalitetsledningssystemet
  • Överföring av dokument till system
  • Överföring av text till nya mallar
  • Arkivering av dokument
  • Publicera nyhetsartiklar på intranätet
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som medarbetare på TNG är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll - och inget annat!.

Uppdraget är med start omgående om förväntas pågå till slutet av mars 2022.

VEM ÄR DU?

Vi söker en person som är duktig på administration, som har ett öga för detaljer och som trivs med att arbeta med stora mängder textdokument.
Du bör vara van vid och trivas med att läsa igenom stora mängder material och själv kunna driva ditt arbete på ett strukturerat sätt. Mycket av materialet är skrivet på engelska så du bör känna dig trygg med språket både i tal och i skrift.

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är naturligtvis meriterande men din inställning till typen av arbete är det viktigast. Kunden behöver med trygghet känna att du ihärdigt arbetar igenom allt material nogsamt för att kvaliteten på all dokumentation ska kunna upprätthållas då den transfereras till nya system.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

TNG Group AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

Lovisa Wang-Larsen

0708-888 411

Dela jobbannonsen

Anmäl annons