Jobbsafari är en del avschibsted logo

Marknads- och försäljningskoordinator till FANN

Marknads- och försäljningskoordinator till FANN

FANN VA-teknik AB · Stockholm · Ansök senast 12 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du erfarenhet av en koordinerande roll inom marknad- och försäljning och vill till ett bolag i Stockholm med hållbarhetsfokus?

FANN VA-Teknik AB i Täby, Stockholm söker nu en administrativ och serviceinriktad marknads- och försäljningskoordinator. Som koordinator får du möjlighet att arbeta nära marknad och försäljning med administrativ support. Vi har en variation av kunder och erbjuder så väl grossister, kommuner som fastighetsägare våra hållbara avloppsanläggningar.
Har du erfarenhet av en liknande roll får du hos möjlighet till en utvecklande tjänst där du kan bidra med din kompetens. Är du serviceinriktad, lösningsorienterad och trivs i en roll med många kontakter är detta rollen för dig.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos FANN kommer du bli en del av ett familjärt bolag med engagerade och kompetenta kollegor. I rollen som Administrativ koordinator kommer du få axla en bred roll, en slags spindel-i-nätet-funktion, där du kommer få ha många kontaktytor och stor möjlighet att påverka FANNs framgångssaga. Hos oss har du på sikt möjlighet att växa och utvecklas.

FANN är ett miljöteknikföretag som sätter fokus på hållbarhet. De har haft små avlopp som livsstil sedan 1990. I mer än tre decennier har FANN förmedlat fler än 70 000 avloppsanläggningar. Samtliga av dessa enskilda avlopp har tagits fram med en hög kravbild på uppfinningsrikedom, kvalitet och miljöpåverkan. FANN är en platt organisation, har ett bra arbetsklimat och hos dem får du möjlighet att utvecklas.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Registrera och följa upp pågående ärenden, kundresor och leads i CRM-systemet
  • Ansvara för att CRM-systemet är uppdaterat med korrekt information
  • I dialog med marknadsavdelningen skapa annonser samt ta fram utskicksmaterial till samarbetspartners
  • Kontakta potentiella kunder och boka in möten åt utesäljarna
  • Ta kontakt med potentiella och bibehålla kontakten med nya entreprenörer
  • Uppdatera beskrivningar för interna processer och rutiner
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du tillhör Support-teamet som består av fyra personer och får ett eget rum på kontoret i Täby. Du rapporterar till Innesäljchefen.

Resor kan även förekomma i formen av kundbesök.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet av en roll som försäljnings- och marknadskoordinator. Du har erfarenhet av CRM- och/eller affärssystem och har goda kunskaper i Office-paketet, framför allt Excel. Det är meriterande om du har erfarenhet av CRM-systemet Super Office och/eller affärssystemet Monitor. Du har goda kunskaper i både svenska och i engelska, då kontakter på båda språken förekommer i denna roll.

Som person är du kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra. Du har en förmåga att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och är lösningsorienterad. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt och gillar att bidra med idéer & testa nya sätt att göra saker. Då rollen innebär att du är en slags spindel-i-nätet behöver du vara bra på att prioritera och kunna agera snabbt i olika situationer.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

FANN VA-teknik AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Angelina Nilsson

0768384163

Dela jobbannonsen

Anmäl annons