Jobbsafari är en del avschibsted logo

Adeccos kund Netled i Söderfors söker projektassistent!

Adeccos kund Netled i Söderfors söker projektassistent!

Adecco Sweden AB · Tierp · Ansök senast 28 aug.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om företaget

Adeccos kund Netled söker just nu en projektassistent som vill vara en del av ett 360-graders vertikalt jordbruksföretag och en one-stop-shop för vertikalt jordbruk. De designar och bygger banbrytande färdiga vertikal jordbruksteknik och erbjuder tjänster för jordbruksoperatörer med kontrollerad miljö. Från tomatodling på 1980-talet till att bli den första ekologiska tomatodlingen i Finland på 2000-talet, till utveckling av LED-belysningssystem och nu nyckelfärdiga vertikala odlingssystem - detta är ett företag som alltid varit framåtblickande. Nu expanderar de och behöver en projektassistent, är detta något för dig? Då ska du läsa vidare!

Om uppdraget

Stötta platspersonalen (insallatörer, teknisk personal) med allt de behöver, så som att hämta material, förse personalen med kaffe etc, daglig kommunikation med projektledaren i Finland gällande behov och eventuella händelser på arbetsplatsen, ta hand om uthyrningsuppgifter av arbetsredskap. ta emot paket, administration gällande inkomna varor samt vad som finns i lager. Du kommer även att stötta kunder kring olika frågor samt behov som de har.

Anställningen är ett konsultuppdrag via oss på Adecco med start omgående, som kommer sträcka sig några månader framöver, med möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är förlagda mån-fre 08:00 - 17:00, men det kan även förekomma arbete på helger. Arbetet är i Söderfors i Tierps kommun, därav är det ett krav att du har körkort och tillgång till bil för att du ska kunna ta dig fram och tillbaka till arbetet.

Om dig

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom teknisk miljö och/eller byggarbetsplatser, men det är inte ett krav. Du bör kunna kommunicera flytande på svenska och engelska både i tal och skrift. Som person trivs du att arbeta självständigt, ha en god kommunikationsförmåga samt hög ansvarskänsla. Goda kunskaper inom officepaketet. Meritande om du har licens att köra gaffeltruck när det väl behövs, men det är inte ett krav.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Amila Dresevic 073 684 78 61.

Har du frågor gällande registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

projektassistent, administration, service, netled, söderfors, adecco, uppsala

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adecco Sweden AB

Placering

Tierp

Dela jobbannonsen

Anmäl annons