Jobbsafari är en del avschibsted logo

AD söker Butikschef till Kinna

AD Butik · Mark · Ansök senast 30 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker en affärsdriven Butikschef till vår butik i Kinna. I rollen får du vara med på en spännande resa och vidareutveckla butiken.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Butikschef ansvarar du för butiksdriften och försäljningen.

Du:
-ansvarar för att utveckla försäljningen i butiken (B2C) och till verkstäder (B2B) inom butikens geografiska område.

-bearbetar och besöker nya och befintliga kunder för nyförsäljning och utveckling av befintliga affärer.

-har budget och personalansvar för butikens verksamhet utifrån styrelsens riktlinjer.

-har ett resultatfokuserat arbetssätt där du involverar och engagerar medarbetarna i butikens mål, strategier och resultat.

-genomför och utvärderar centralt initierade aktiviteter och kampanjer för att ständigt kunna utveckla den lokala affären.

Din profil
Du är ambitiös, driven och brinner för försäljning och butiksdrift. Affärsmannaskap är viktigt då vi satsar på tillväxt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning och/eller erfarenhet av liknande butikschefsroll med säljinriktning inom Automotive.
Du har drivkraft, initiativförmåga och besitter förmågan att entusiasmera och engagera dina medarbetare. Att du har haft personalansvar och ledarerfarenhet är ett krav.

Vi erbjuder dig
Ett spännande och utvecklande arbete i ett företag som är inne i en utvecklingsfas med stor påverkansmöjlighet och goda utvecklingsmöjligheter för dig som person.

Övrigt
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid. Låter detta som något för dig? Din ansökan vill vi i så fall ha senast den 30 november till staffan.torndahl@adbildelar.se. Ansök redan idag! Intervjuer kommer att ske löpande. Vid frågor angående tjänsten kontaktar du Staffan Torndahl på staffan.torndahl@adbildelar.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AD Butik

Placering

Mark

Dela jobbannonsen

Anmäl annons