Jobbsafari är en del avschibsted logo

Accountable söker initiativtagande redovisningsekonom med entreprenörsanda

Accountable söker initiativtagande redovisningsekonom med entreprenörsanda

Accountable Stockholm AB · Stockholm · Ansök senast 20 aug. (4 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du få en framstående roll i ett nystartat företag med högt tempo och stora tillväxtmöjligheter? Då kan du vara vår perfekta kandidat för att axla en roll hos oss på Accountable Stockholm AB.

OM ROLLEN
Accountable är en ekonomi och redovisningsbyrå med ett litet team som ansvarar för all typ av ekonomihantering för ett 20-tal kunder inom flera olika affärsområden och branscher. För att axla rollen som redovisningsekonom hos oss krävs därför att du är prestigelös inför utmaningen att arbeta både högt och lågt. I arbetsuppgifterna ingår ansvar för hela det ekonomiska flödet för våra kunder, från leverantörsreskontra och löpande bokföring till månatligt och årsbokslut, årsbudgetering, analys och rapport.

Vi har ett tätt samarbete med alla våra kunder och som redovisningsekonom hos oss har du därmed en central roll i kundernas dagliga drift och utveckling och kommer därför finnas tillgänglig för stöttning i alla typer av ekonomiska frågor.

VEM VI SÖKER
För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du är strukturerad och har en god organisatorisk förmåga, samt ett genuint intresse för ekonomi och siffror. Du bör vara lösningsorienterad och öppen för att arbeta i en föränderlig miljö med ett högt tempo samtidigt som du kan ta egna initiativ och är proaktiv i ditt arbetssätt.

Vi söker en person som har en positiv approach, hög nivå av självledarskap och är lika effektiv i sitt självständiga arbete som i team. Vi värderar personer med mycket drivkraft, som är nyfikna och har lätt att lära.

Nedan har vi listat en del arbetsuppgifter som du kommer att ansvara för:
  • Ansvarar för löpande bokföring och lönehantering
  • Delaktig i arbete med årsbudget, likviditetsprognos, samt övriga ekonomiska planer
  • Ansvarar för bokslutsarbetet inkluderat årsredovisning och inkomstdeklaration
  • Ansvarar för arsbetsgivardeklarationer, momsdeklarationer
  • Månatlig analys och rapportering
Det är meriterande om du:
  • Har tidigare erfarenhet av arbete eller utbildning inom bokföring och redovisning.
  • Har erfarenhet av affärssystemen Fortnox, Marathon och/eller Navision
  • Har stor vana av att arbeta i Excel och känner dig säker i programmets funktioner.
OMFATTNING
Tjänsten är på heltid där mycket arbete kan genomföras på distans och resterande utifrån vårt fina kontor på Nackagatan 4 i Stockholm (givetvis är du välkommen att jobba heltid på kontoret om du vill).

ANSÖKAN
Vi tar emot ansökningar och håller intervjuer löpande, hoppas vi hörs!
Välkommen att skicka CV och kort beskrivning av dig själv till
info@accountable.se.

OM ACCOUNTABLE
Accountable startade våren 2020 och är en konsultbyrå som erbjuder företag i olika storlek och branscher all typ av ekonomihantering. Från löpande bokföring och redovisning till lönehantering, budgetering, rapportering, årsbokslut och rådgivning. Vi sitter i stora, ljusa lokaler på Nackagatan 4 i Stockholm tillsammans med flera kreativa byråer.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Accountable Stockholm AB

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen