Jobbsafari är en del avschibsted logo

Account Manager

Cygate AB · Malmö · Ansök senast 10 apr.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du erfarenhet av framtidens IT tjänster och vill du få en möjlighet att växa med oss? Drivs du av förändring där ditt jobb gör skillnad? Mitt namn är Malin Hanquist och jag jobbar som Sales Manager med ansvar för vårt säljteam på Telia Cygate i Region Syd. Vi söker nu en Account Manager till oss där fokus är att skapa tillväxt hos befintliga kunder i vår region.

Din nästa möjlighet?

Det här är ett jobb för dig som tycker att det är spännande att utveckla kunder och samtidigt älskar försäljning. Ditt fokus kommer att vara försäljning inom Nätverk, Säkerhet och Hybrid-IT. Telia Cygate befinner sig i en spännande tillväxt- och förändringsfas; med att guida våra kunder till molnet. Rollen som Account Manager på Telia Cygate är bred och det finns stora möjligheter till utveckling då vi arbetar med många kunder inom olika segment med olika miljöer.

Exempel på vad du kommer göra i rollen:

  • Agera ansiktet utåt för att identifiera fler affärsmöjligheter ho våra kunder
  • Proaktivt arbeta med att hitta, driva och utveckla
  • Bidra till Prospektering och ny kundsbearbetning
  • Missionera och presentera hur Telia Cygate kan skapa värde i kundernas verksamhet

Vem är du?


Som person är du en skicklig kommunikatör, och är trygg i dialogen med människor på alla nivåer av en organisation. Vi tror att du är genuint intresserad av IT och dess utveckling, och använder din omvärldskunskap för att lösa kundens utmaningar och behov. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom våra kärnområden Nätverk, Säkerhet och Hybrid-IT.

Du kommer särskilt till din rätt när du får använda ditt affärsmannaskap för att omsätta krav och önskemål från kund till genomförbara affärsförslag. Du samarbetar skickligt via kontinuerlig, enkel och tydlig kommunikation, och söker ständigt feedback för att förbättra ditt arbete.

Vi tror att du känner igen dig på nedan:

  • Får energi av att bygga relationer och skapa förtroende hos nya kunder
  • Öppen och trovärdig, du ser det bästa i människor runt dig och förstår olika situationer även ur andra människors perspektiv
  • Du ser samarbete och humor som positivt för resultatet
  • Förmåga att både driva din egen linje och sätta enhetens bästa framför ditt eget

Home of Experts


Telia Cygate har länge varit kända som en IT-partner som har nätverk och säkerhet i sitt DNA. Sedan 2006 är vi en del av Telia Company, vilket ger oss en stabil grund att stå på för att hjälpa våra kunder att utforska möjligheterna med digitalisering och molntjänster på ett tryggt sätt.

Men det handlar inte bara om vad vi gör, utan minst lika mycket om hur vi gör det: Med ett leende och alltid med kundens bästa för ögonen. Vi tar med oss kompetens och glädje till alla möten, för vi vet att det är idéerna och mångfalden som bidrar till de mest hållbara lösningarna. Tillsammans gör vi det enkelt och roligt att vara människa i teknikens värld.

Intresserad?

Sök tjänsten! Vi lovar att du kommer att börja en spännande resa hos oss samtidigt som du har mycket roligt på vägen. Placeringsort är Malmö eller Helsingborg.

Om du har några frågor gällande den här specifika tjänsten så får du gärna kontakta Talent Acquisition Partner på felicia.gardare@teliacompany.com.

Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Bakgrundskontroll ingår i våra rekryteringsprocesser. Vi ser fram emot din ansökan!

Välkommen till Telia Cygate - Home of Experts

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Cygate AB

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons