Jobbsafari är en del avschibsted logo

Account Manager

Telia Company AB · Luleå · Ansök senast 13 dec.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du jobba med branschens bästa medarbetare och tillsammans hjälpa våra kunder med att möta framtiden med hjälp av IT? Är du en lagspelare som vill du identifiera nya affärsmöjligheter och skapa mervärde för våra kunder? Då kan denna tjänst som Account Manager till oss på Telia Cygate i Luleå vara något för dig!

Med passion för IT

Telia Cygate är ett svenskt It-företag med styrka och flexibilitet. Våra hjärtan bankar lika hårt för människor som för teknik när vi hjälper våra kunder med säker IT-infrastruktur och smarta digitaliseringsresor. Men det handlar inte bara om vad vi gör, utan minst lika mycket om hur vi gör det: Med ett leende och alltid med kundens bästa för ögonen. Vi vill göra det enkelt och roligt att vara människa i teknikens värld. Vi kallar det för ”Leading With Competence”.

Din nästa möjlighet?

Som Account Manager är du vårt ansikte utåt och jobbar för att identifiera nya affärsmöjligheter, men även växa de kunder vi redan har ett samarbete med. Du skapar mervärde för kund och arbetar mot medelstora- och större konton.

Du upprätthåller en kontinuerlig dialog med viktiga kontaktpersoner hos dina kunder och utvalda personer på CxO-nivån. Som Account Manager är du våra kunders guide och arbetar för att förstå och relatera till deras syfte, mål och strategier. Detta genom affärsmässiga samtal där du intar god inställning till de utmaningar och behov som uppkommer.

I rollen får du möjlighet att:

  • Skapa affärsplaner för dina viktigaste kunder på 1-3 års perspektiv

  • Delta på utbildningar för att upprätthålla din kunskapsnivå om våra erbjudanden och tjänster

  • Utföra omvärldsbevakning och trendanalyser för att hålla dig uppdaterad om upphandlingar, produkter, tjänster, konkurrenter och marknader

  • Hålla i interna som externa presentationer

  • Samarbeta med Telia Cygates organisation och Telia Company för att utveckla hur vi skapar värde för våra kunder

Vem är du?

Som person är du en skicklig kommunikatör och är trygg i dialogen med människor på alla nivåer inom en organisation. Du är affärsmässig och upplevs som självständig i att ta dig an affärsdialoger och kan föra diskussioner röra krav, avgränsningar och ansvarsfördelning. Du är van att arbeta i organisationer där det ställs högra krav på informationshämtning om nya produkter, tjänster och marknader.


Dina erfarenheter:

  • Några års erfarenhet av att ha arbetat konsultativt med komplex lösningsförsäljning

  • Ett genuint intresse av IT och dess utveckling, där du använder din omvärldskunskap för att lösa kundens utmaningar och behov

  • Grundläggande ekonomisk förståelse så att du exempelvis kan använda dig av skuggkalkyler i anbudsarbete för att säkerställa lönsamhet i dina affärer

  • Kan svenska och engelska i tal och skrift

Home of Experts

Sedan 1978 är vi nördigast i IT-branschen och med nätverk och säkerhet i vårt DNA kan vi hjälpa våra kunder att utforska möjligheterna med digitalisering och molntjänster på ett tryggt sätt. Sedan 2006 är vi också en del av Telia Company och det ger oss en stabil grund att stå på. Vi tar med oss kompetens och glädje till alla möten, för vi vet att idéerna som leder till de bästa lösningarna hittar oss när vi känner oss trygga och har roligt tillsammans. Vi är hjälpsamma och inkluderande i relation till varandra och vi tror på mångfald som en styrka.o

Intresserad?

Är du en person som tycker det låter spännande att få guida kunder, att arbeta med nya lösningar och vill vara med på vår resa så tveka inte att skicka in en ansökan redan idag!

Om du har några frågor, kontakta mig Fredrik Åhnstrand via sms på 072-509 87 76 eller fredrik.ahnstrand@cygate.se. Placeringsort är Luleå.

Rekryteringen sker löpande, tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag. Vi ser fram emot din ansökan! Bakgrundskontroll ingår i våra rekryteringsprocesser.

Välkommen till Telia Cygate - Home of Experts

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Telia Company AB

Placering

Luleå

Dela jobbannonsen

Anmäl annons