Jobbsafari är en del avschibsted logo

Account Manager

Verifiera · Stockholm · Ansök senast 9 dec. (12 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Verifiera söker nu en driven och noggrann account manager som sätter kunden i fokus.
Har du erfarenhet av försäljning och i gärna B2B och är redo för en större utmaning?

Du är idag van att kontakta beslutsfattare (VD, CXX, HR-direktör, Säkerhetschef) och vill ta nästa steg inom företagsförsäljning. Hos oss på Verifiera ingår du i en gemenskap bestående av 15 personer varav säljteamet består av 6 personer, vi sitter i centrala lokaler invid Strandvägen och Djurgårdsbrons fäste.

Verifiera hjälper Sveriges ledande bolag med att effektivt utföra olika bakgrundskontroller via webbaserade verktyg och tjänster. Med en växande marknad där varje enskild kund har olika mål och ambitioner så krävs att du är extremt lyhörd. Vi sysslar med komplexa lösningar och för de största bolagen är lösningarna individuellt anpassade, Här bygger du upp ditt eget affärsnätverk för framtiden inom många branscher och för dialog med befattningar inom både HR och Säkerhet. Försäljningen innefattar Nyförsäljning och merförsäljning i det som ligger i din portfölj, sköter prospektering, bokar kundmöten, utför digitala demonstrationer, skickar offerter och stänger affärer. Du hjälper dina kunder över lång tid och är deras primära kontaktyta.

Vill du ta chansen och vara med och förändra hur Sveriges företag ser på bakgrundskontroller? Gillar du resan tillsammans med kunden, från första kontakt till avslut och sedan utveckla kunden under årens lopp? Har du fingertoppskänsla när det gäller exceptionell service mot kund, men även avslutsinstinkt och älskar att stänga affärer? Är du social, framåt och positiv? Vi ser att du är analytiskt lagd med bra arbetsmoral och ställer kundens behov i centrum.

Om du ser dig själv passa in i denna roll så är du varmt välkommen att söka. Om du inte har erfarenhet inom B2B men trots allt känner att du verkligen vill jobba hos oss, vänligen motivera varför i ditt personliga brev.

Grund-Krav på meriter:
Minst 1 års erfarenhet inom B2B-försäljning med mycket bra resultat.
Mycket bra på att boka och genomföra kundmöten.
Erfaren användare av CRM-system (vi arbetar i Upsales)
God vana av att uppnå KPI- & Budgetmål.
Förstår värdet i givande affärsrelationer.
Affärstänkande och rationell.
Självgående i tanke och handling.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Verifiera

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen